Arkadaşlar önceden de bu DLL karşıma çıkmıştı bilgisayarda rastgele dosyalara virüs taraması yaparken bulmuştum, sonra format attıktan sonra gitmişti. Fakat şimdi tekrar geldi hiçbir şekilde crackli oyun falan da indirmedim.
Bu dosya Microsoft Windows sisteminin bir parçasıdır. Bir Windows bilgisayarın sistem dosyalarında gizlenmiş birçok biridir.
Bazı programların düzgün çalışması için rtffilt.dll dosyasına ihtiyacı olabilir, bu nedenle bu dosya eksikse uygulamaları veya oyunları başlatmaya çalışırken sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Genellikle, uygulamanın veya oyunun çalışmaya devam edebilmesi için hangi dosyanın geri yüklenmesi gerektiğini söyleyen “ rtffilt.dll eksik ” yazan bir hata mesajı alırsınız.
Arkadaşlar önceden de bu DLL karşıma çıkmıştı bilgisayarda rastgele dosyalara virüs taraması yaparken bulmuştum, sonra format attıktan sonra gitmişti. Fakat şimdi tekrar geldi hiçbir şekilde crackli oyun falan da indirmedim.
Rtffilt.dll, bilgisayarınızın sabit sürücüsündeki yürütülebilir bir dosyadır. Bu dosya makine kodunu içerir. Bilgisayarınızda Microsoft® Windows® işletim sistemi yazılımını başlatırsanız, komutlar rtffilt'te bulunur.dll PC'nizde yürütülecektir. Bu amaçla dosya ana belleğe (RAM) yüklenir ve orada bir Microsoft® Windows® işletim Sistemi işlemi (görev olarak da adlandırılır) olarak çalışır.