partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Aralık 2022 #1 RTGI'a erişebilmek için Patreon aboneliği almayı düşünüyorum, yalnız RTGI ne kadar FPS etkiliyor bilmiyorum. İnternette araştırdım pek bir yanıt da bulamadım. Kullanan varsa RTGI reshade/shaderlı modlar ne kadar FPS düşürüyor söyleyebilir misiniz?
RTGI'a erişebilmek için Patreon aboneliği almayı düşünüyorum, yalnız RTGI ne kadar FPS etkiliyor bilmiyorum. İnternette araştırdım pek bir yanıt da bulamadım. Kullanan varsa RTGI reshade/shaderlı modlar ne kadar FPS düşürüyor söyleyebilir misiniz?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Aralık 2022 #2 Oldukça fazla düşürüyor, Iris kullanarak sodium ile beraber shader çalıştırabilirsiniz. Ancak o zaman oynanabilir FPS değerleri elde edilebiliyor.
Oldukça fazla düşürüyor, Iris kullanarak sodium ile beraber shader çalıştırabilirsiniz. Ancak o zaman oynanabilir FPS değerleri elde edilebiliyor.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Aralık 2022 #3 eyre dedi: Oldukça fazla düşürüyor, Iris kullanarak sodium ile beraber shader çalıştırabilirsiniz. Ancak o zaman oynanabilir FPS değerleri elde edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Pascal Gilcher RTGI'dan bahsediyorsunuz değil mi hocam?
eyre dedi: Oldukça fazla düşürüyor, Iris kullanarak sodium ile beraber shader çalıştırabilirsiniz. Ancak o zaman oynanabilir FPS değerleri elde edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Pascal Gilcher RTGI'dan bahsediyorsunuz değil mi hocam?