Ark_Us Megapat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Şubat 2023 #1 Herkese merhaba, Başlıktaki kext dosyasını nasıl bulabilirim? 1 ay önce biri kext dosyanısnı paylaşmış ne olduysa link çökmüş, şu an kext dosyası hiçbir yerde yok. Not: Hackintosh tanıtmak için kext dosyası yetiyor mu? Yetiyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
Herkese merhaba, Başlıktaki kext dosyasını nasıl bulabilirim? 1 ay önce biri kext dosyanısnı paylaşmış ne olduysa link çökmüş, şu an kext dosyası hiçbir yerde yok. Not: Hackintosh tanıtmak için kext dosyası yetiyor mu? Yetiyor diye biliyorum.
Çözüm e.n.e.s 20 Şubat 2023 Bu kext ile tanıtabilmeniz lazım. RealtekRTL8100.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Bu kext ile tanıtabilmeniz lazım. RealtekRTL8100.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Şubat 2023 #2 Bu kext ile tanıtabilmeniz lazım. RealtekRTL8100.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
Bu kext ile tanıtabilmeniz lazım. RealtekRTL8100.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS Ark_Us Megapat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Şubat 2023 #3 e.n.e.s dedi: Bu kext ile tanıtabilmeniz lazım. RealtekRTL8100.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bununla uyumlu bir şekilde çalışır mı? Bir deneme yapayım. Kext koydum şu an çalışıyor ama menü cubuğunda gözükmediği için çalışmıyor zannettim bunu ayarlamanın yolu var mı? Son düzenleme: 20 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bu kext ile tanıtabilmeniz lazım. RealtekRTL8100.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bununla uyumlu bir şekilde çalışır mı? Bir deneme yapayım. Kext koydum şu an çalışıyor ama menü cubuğunda gözükmediği için çalışmıyor zannettim bunu ayarlamanın yolu var mı?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Şubat 2023 #4 Menü çubuğunda Ethernet simgesi gözükmez hocam. Anca 3. parti uygulamalarla internet veri alışverişi vesaire ekleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Menü çubuğunda Ethernet simgesi gözükmez hocam. Anca 3. parti uygulamalarla internet veri alışverişi vesaire ekleyebilirsiniz.
KS KS Ark_Us Megapat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Şubat 2023 #5 e.n.e.s dedi: Menü çubuğunda Ethernet simgesi gözükmez hocam. Anca 3. parti uygulamalarla internet veri alışverişi vesaire ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum bu Mac işletim sistemi ile alakalı bir durum mu? @e.n.e.s Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Menü çubuğunda Ethernet simgesi gözükmez hocam. Anca 3. parti uygulamalarla internet veri alışverişi vesaire ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum bu Mac işletim sistemi ile alakalı bir durum mu? @e.n.e.s
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Şubat 2023 #6 Evet hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Ark_Us Megapat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Şubat 2023 #7 e.n.e.s dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi