MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Şu anda işlem başladı eğer olumlu sonuç alırsam mutlaka haber vereceğim teşekkürler.
High Sierra girişi başarılı, adaptör sürücü güncelleştirmesi yapıldı. Yeniden başlattım ancak yine Wi-Fi görünmüyor. Nasıl adımlar uygulamam gerek. Ethernet kablosu alıp sistem güncellemesi yaptıkdan sonra Wi-Fi adaptörüm çalışır mı? İnternete bağlanmanın tek yolu bu Ethernet mi?
Sürücüyü tekrar yüklemeye çalışayım mı?
@@tristessehivernale
Hayatımın anlamısın, çalıştı. Sonunda internetteyim hepinize tek tek teşekkür ederim. Şu anda sistem güncelleştirmesi indiriliyor. Ondan sonra ekran kartı driverini yükleyeceğim inşallah. Tekrardan emek verdiğiniz çok teşekkür ediyorum.
Gider ayak son 2 soru, USB'siz boot yaptım, yükleme kısmında yazılar yerine elma simgesi nasıl çıkartılıyor? Başka yapmam gereken işlem kaldı mı? Aklınıza gelen varsa, şunu yapsan iyi olur diye. Lütfen belirtin.
Gider ayak son 2 soru, USB'siz boot yaptım, yükleme kısmında yazılar yerine elma simgesi nasıl çıkartılıyor? Başka yapmam gereken işlem kaldı mı? Aklınıza gelen varsa, şunu yapsan iyi olur diye. Lütfen belirtin.
Config dosyanızı bir düzenleyiciyle açın, OpenCore Configurator kullanıyorsanız NVRAM kısmına girip 7C ile başlayan satıra basın, sağ tarafta boot-args gözükecektir, oradaki -v argümanını silin ve config dosyasını kaydedin. Eğer ProperTree kullanacaksanız macOS'da Windows+F tuşuna basın ve boot-args araması yapın, karşınıza çıkacaktır, yine sağ taraftaki yazı kutucuğundan -v argümanını silin ve kaydedin.