RTR200 deposunda yanık izi çıktı

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,

Yeni sıfır RTR200 aldım, bugün 4. günü olması lazım, işten eve dönüyordum ki mesafe de uzun değil yaklaşık 10 dakikalık bir sürüşün ardından eve geldiğimde depoda resimde gösterdiğim yerde bariz bir yanık izi ortaya çıktı. 20-30 dakika sonra ise tekrar baktığımda iz kaybolmuştu. Bunun sebepleri nelerdir? Ayrıca motordan yanık kokuları geliyor sürerken, servise gittiğimde ise motor sıfır olduğu için üstündeki yağlardan geliyor o koku, 3-4 kere motoru temizledikten sonra geçeceğini söylemişti.

3e243e93-810f-4a5c-9c8c-cee8b8b096c9.jpg

Selamlar,

Yeni sıfır RTR200 aldım, bugün 4. günü olması lazım, işten eve dönüyordum ki mesafe de uzun değil yaklaşık 10 dakikalık bir sürüşün ardından eve geldiğimde depoda resimde gösterdiğim yerde bariz bir yanık izi ortaya çıktı. 20-30 dakika sonra ise tekrar baktığımda iz kaybolmuştu. Bunun sebepleri nelerdir? Ayrıca motordan yanık kokuları geliyor sürerken, servise gittiğimde ise motor sıfır olduğu için üstündeki yağlardan geliyor o koku, 3-4 kere motoru temizledikten sonra geçeceğini söylemişti.

Eki Görüntüle 2484815

Hocam servis gerekli cevabı vermiş. Sigortası vardır herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Eki Görüntüle 2484815
Aynı motoru aldım,

Egzozdaki ısıdan boyaların yanması sonucu koku oluyor, zamanla geçer o, kafaya takmayın. Leke için ise grenaj kısımları metal değil o yüzden yanmış olsaydı o yanık görüntü gitmezdi. Muhtemelen leke gibi bir şey olmuştur takipte kalın sadece.

Aynı motosikleti bir sene önce sıfır olarak aldım. Bahsettiğiniz durumu ben de yaşamıştım. Koku sıcaklık sebebiyle yanan boyanın kokusuydu hatta benimkinde duman da vardı. Ben de en başta korkmuştum. Endişelenecek bir şey olmadığını düşünüyorum.

Hocam servis gerekli cevabı vermiş. Sigortası vardır herhalde.
Sigorta var tabi artık sigortasız araç alamıyorsun.

Aynı motoru aldım,

Egzozdaki ısıdan boyaların yanması sonucu koku oluyor, zamanla geçer O, kafaya takmayın. Leke için ise grenaj kısımları metal değil o yüzden yanmış olsaydı o yanık görüntü gitmezdi. Muhtemelen leke gibi bir şey olmuştur takipte kalın sadece.

Bu olaydan sonra daha bir şey yaşanmadı ama tabii ufak tefek yanık kokuları geliyor.

Aynı motosikleti bir sene önce sıfır olarak aldım. Bahsettiğiniz durumu ben de yaşamıştım. Koku sıcaklık sebebiyle yanan boyanın kokusuydu hatta benimkinde duman da vardı. Ben de en başta korkmuştum. Endişelenecek bir şey olmadığını düşünüyorum.

Cevap için teşekkürler.

Bende sıfır NK250 almıştım. O yanık kokusu bende de vardı. Zamanla geçti ama şu an yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı