FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #11 Şehmuz Emir Almas dedi: Anladım dostlar. Teşekkür ederim. FG ve MFG ile çok işim yok onları Lossless Scaling gibi bir şeyle hallederim bana DLSS4 ve Reflex 2 lazım. Reflex 2'den bahsetmediniz ama o da dahil mi? Genişletmek için tıkla... Şimdilik 5000 serisine özel. Yakında tüm RTX kartlarda aktif olacak diye biliyorum.
Şehmuz Emir Almas dedi: Anladım dostlar. Teşekkür ederim. FG ve MFG ile çok işim yok onları Lossless Scaling gibi bir şeyle hallederim bana DLSS4 ve Reflex 2 lazım. Reflex 2'den bahsetmediniz ama o da dahil mi? Genişletmek için tıkla... Şimdilik 5000 serisine özel. Yakında tüm RTX kartlarda aktif olacak diye biliyorum.
Şehmuz Emir Almas Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #12 FakirSincap dedi: Şimdilik 5000 serisine özel. Yakında tüm RTX kartlarda aktif olacak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bende diyorum reflex 2 ile alakalı neden hiç bir test bulamadım.
FakirSincap dedi: Şimdilik 5000 serisine özel. Yakında tüm RTX kartlarda aktif olacak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bende diyorum reflex 2 ile alakalı neden hiç bir test bulamadım.