RTX 2050 laptop yerine RTX 3050 alınmalı mı?

Hocam yani siz 2050 alınır mı diye sorarsanız 3050 daha iyi derler, 3050 alınır mı diye sorarsanız 3060 al daha iyi derler böyle böyle 4070lere kadar çıkar bütçenizi zorlamayacaksa tabii ki de 2050 yerine 3050 tercih edin fakat bütçenizi daha da arttırabiliyorsanız 3060 tercih edebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum. Eğer bir şey iyi mi derseniz mutlaka bir tık üstünü tavsiye ediyorlar. Ama ikisi arasında 3050 almak daha iyi olur eğer bütçe varsa.

Selamlar MSI Thin GF63 RTX 2050 laptop alacağım, biraz daha çalışıp RTX 3050 olani alınır mı?
Ne kadar fark yaratir hangisini alayim?
Aralarinda 5000 TL var.
Bu arada aynı modelin 3050li versiyonu bende var şu an. Yeni nesil oyunları yüksek FPS değerlerinde oynamak gibi bir hayalin varsa o biraz yalan olabilir çünkü çok güçlü bir kart değil. Özellikle MSI bu modelde 45W ekran kartı koymuş bu da performansı iyice kısıtlıyor. Tabi DLSS ve Frame Generation modları ile vesaire gene yüksek FPS değerleri almak mümkün ama bu özellikler olmadan kartın saf gücü ile oynamak biraz zor. Ben genelde LOL, FM, FIFA tarzı oyunlar oynadığım için bana ideal bir laptop. Sen kullanım amacına göre seçmeyi unutma. GTA6 oynama hayallerin falan varsa biraz zor olabilir bu Laptopla Ekran kartı mevzusu hariç eksi olarak sayabileceğim tek şey bir tane fan olması sebebiyle sıcaklık değerleri normale göre bir tık daha yüksek. Başka kötü yanını görmedim gayet memnunum şimdilik.

Hocam mantıken 2050 vs 3050 diyorsan tabii ki 3050 ama bu laptop ekran kartı değişemiyorsun ve iki kartta çöp(bütçesine göre demiyorum adamakıllı oyun oynayamazsın) bana kalırsa masaüstü al ama kısaca bütçeni Max'la en fazla ne yapacaksın parayı ondan sonra öneri yapalım 1 kere alıyorsun sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…