RTX 2060 2. elde kaça satılır?

Elimde Zotac marka RTX 2060 6 GB var. 2. ele ilan koysam kaça satılır?

Kaç senedir kullanıyosun hiç korsan oyun indiripte sisteme mining virüs bulaştırıp ekran kartının performansını düşürdünmü ekran kartı hala ilk günkine yakın performansdamı sıcaklık değerleri nasıl bu gibi özellikler önemli ona göre bende alabilirim ekran kartı ihtiyacım var.

Kaç senedir kullanıyosun hiç korsan oyun indiripte sisteme mining virüs bulaştırıp ekran kartının performansını düşürdünmü ekran kartı hala ilk günkine yakın performansdamı sıcaklık değerleri nasıl bu gibi özellikler önemli ona göre bende alabilirim ekran kartı ihtiyacım var.
Yanı 2-3 sene gibi bir şey oldu. Macun ve temizliğini yeni yaptım. Sıcaklık değerleri için test yapacağım daha kesin bir şeyim yok. Bir de virüs bulaştırmadım.

3500-4000TL civarı.
4000 civarı edebilir.
4 e koysam rahat satılır mı?

Yanı 2-3 sene gibi bir şey oldu. Macun ve temizliğini yeni yaptım. Sıcaklık değerleri için test yapacağım daha kesin bir şeyim yok. Bir de virüs bulaştırmadım.

4 e koysam rahat satılır mı?
Satılmayabilir, RX 6600'de bulunabiliyor o fiyata çünkü ama 4e bi koyun satılmazsa aşağı çekersiniz.

Aklımda Arc B580 almak var. 2060 ı satıp almak mantıklı mıdır? Ryzen 5 5500 işlemcim, 500w everest PSU (3 yıllık patlamaz heralde) var.
Mantıklıdır, gücü 4060 ve 4060 Ti arasında ve iyi fiyatta bi kart ama şuan bulunan bazı driver eksikliklerini göz önününde bulundurarak alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı