Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 26 Ağustos 2020 #21 FalconPaw dedi: Arkadaşlar zaten kullanıyorum 550W herhangi bir sıkıntısı yok sadece Arctic freezer E sports Duo alırsam besler mi diye sordum. Yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Fan neredeyse hiç enerji harcamaz, sıkıntı olmaz.
FalconPaw dedi: Arkadaşlar zaten kullanıyorum 550W herhangi bir sıkıntısı yok sadece Arctic freezer E sports Duo alırsam besler mi diye sordum. Yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Fan neredeyse hiç enerji harcamaz, sıkıntı olmaz.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 26 Ağustos 2020 #22 Marla Singer dedi: Fan neredeyse hiç enerji harcamaz, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten hiç bir zaman overclock yapacağımı sanmıyorum. Korkuyorum da biraz.
Marla Singer dedi: Fan neredeyse hiç enerji harcamaz, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten hiç bir zaman overclock yapacağımı sanmıyorum. Korkuyorum da biraz.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Ağustos 2020 #23 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yetersiz 650W öneririm. Genişletmek için tıkla... Nerden anladınız yetersiz olduğunu?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yetersiz 650W öneririm. Genişletmek için tıkla... Nerden anladınız yetersiz olduğunu?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 26 Ağustos 2020 #24 PhemiusTR dedi: Nerden anladınız yetersiz olduğunu? Genişletmek için tıkla... Neyi tartışıyorsunuz? Bizzat ben kullanıyorum problem yok. Sadece ekstradan kule tipi soğutucu alırsam besler mi diye sordum.
PhemiusTR dedi: Nerden anladınız yetersiz olduğunu? Genişletmek için tıkla... Neyi tartışıyorsunuz? Bizzat ben kullanıyorum problem yok. Sadece ekstradan kule tipi soğutucu alırsam besler mi diye sordum.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Ağustos 2020 #25 FalconPaw dedi: Arkadaşlar zaten kullanıyorum 550W herhangi bir sıkıntısı yok sadece Arctic freezer E sports Duo alırsam besler mi diye sordum. Yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
FalconPaw dedi: Arkadaşlar zaten kullanıyorum 550W herhangi bir sıkıntısı yok sadece Arctic freezer E sports Duo alırsam besler mi diye sordum. Yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 26 Ağustos 2020 #26 Gayet yeterli. Trafo değil sistem topluyorsunuz. Sonuç: Power Supply Calculator, Computer Components, PC Parts and more - eXtreme Outer Vision outervision.com
Gayet yeterli. Trafo değil sistem topluyorsunuz. Sonuç: Power Supply Calculator, Computer Components, PC Parts and more - eXtreme Outer Vision outervision.com
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 26 Ağustos 2020 #27 Hocam 550W Güç kaynağı besler. Ha içim rahat etsin diyorsanız 600W PSU işinizi görür.