Crunchy Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı NVIDIA GeForce RTX 2060 12 GB İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz Ekran kartı sürücümü güncellerken bu hatayı aldım. Ne yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 18 Şubat 2023 #2 Buradan güncel sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Masaüstü sürücüsü bu. Eğer dizüstü kullanıyorsanız ona göre dizüstü sürücüsünü indirin. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Buradan güncel sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Masaüstü sürücüsü bu. Eğer dizüstü kullanıyorsanız ona göre dizüstü sürücüsünü indirin. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 Daha düşük bir sürüm indirip kurmayı denediniz mi? Windows versiyonunuz hangi sürüm? Artı 0 Eksi
KS KS Crunchy Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #4 reptile dedi: Buradan güncel sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Masaüstü sürücüsü bu. Eğer dizüstü kullanıyorsanız ona göre dizüstü sürücüsünü indirin. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bende bu sürüm çıkmadı dilden dolayı mı ? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Buradan güncel sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Masaüstü sürücüsü bu. Eğer dizüstü kullanıyorsanız ona göre dizüstü sürücüsünü indirin. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bende bu sürüm çıkmadı dilden dolayı mı ?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 18 Şubat 2023 #5 Crunchy dedi: dilden dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe olarak aratınca 472.12 sürümünü veriyor nedense. Artı 0 Eksi
Crunchy dedi: dilden dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe olarak aratınca 472.12 sürümünü veriyor nedense.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 18 Şubat 2023 #6 reptile dedi: Türkçe olarak aratınca 472.12 sürümünü veriyor nedense. Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr En günceli. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Türkçe olarak aratınca 472.12 sürümünü veriyor nedense. Genişletmek için tıkla... Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr En günceli.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 18 Şubat 2023 #7 bir garip sauron dedi: En günceli. Genişletmek için tıkla... Herkeste ayni degil maalesef. Ben arattigim zaman yine 472.12 sürümü cikiyor. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Artı 0 Eksi
bir garip sauron dedi: En günceli. Genişletmek için tıkla... Herkeste ayni degil maalesef. Ben arattigim zaman yine 472.12 sürümü cikiyor. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 18 Şubat 2023 #8 reptile dedi: Herkeste ayni degil maalesef. Ben arattigim zaman yine 472.12 sürümü cikiyor. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Eki Görüntüle 1674487 Genişletmek için tıkla... Attığım link tıklıyorsun değil mi? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Herkeste ayni degil maalesef. Ben arattigim zaman yine 472.12 sürümü cikiyor. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Eki Görüntüle 1674487 Genişletmek için tıkla... Attığım link tıklıyorsun değil mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 18 Şubat 2023 #9 bir garip sauron dedi: Attığım link tıklıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi üzerinden Türkce olarak arattigim zaman 472.12 sürümü cikiyor. Sorun burada. Yoksa güncel sürücünün baglantisi zaten mevcut. Artı 0 Eksi
bir garip sauron dedi: Attığım link tıklıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi üzerinden Türkce olarak arattigim zaman 472.12 sürümü cikiyor. Sorun burada. Yoksa güncel sürücünün baglantisi zaten mevcut.
KS KS Crunchy Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #10 reptile dedi: Buradan güncel sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Masaüstü sürücüsü bu. Eğer dizüstü kullanıyorsanız ona göre dizüstü sürücüsünü indirin. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun kurdum sürücüyü teşekkürler. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Buradan güncel sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Masaüstü sürücüsü bu. Eğer dizüstü kullanıyorsanız ona göre dizüstü sürücüsünü indirin. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun kurdum sürücüyü teşekkürler.