Geçenlerde sizin tavsiyelerinizle hoş bir sistem topladım şu an memnunuz sistemden. Şimdi bir arkadaşa sistem toplama çabasındayız fakat bütçemiz biraz kısıtlı (15k₺).
Bunları ikinci el olarak bulduk fakat ürünler ya hiç kullanılmamış ya da garantileri bitmemiş. Bunları alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? İstememiz gereken testler hangileridir. Corsair 32 GB RAM eklemeyi düşünüyoruz düz siyah olanlardan 3600MHz. Ayrıca mümkünse kasa+PSU'ya da ikisi ayrı ayrı olacak şekilde tavsiyelere açığız.
Oyun amaçlı değil de Blender ve Unity gibi programları kullanma amaçlı olacak o yüzden sıfır kasa tavsiyesi için önceliğimiz NVIDIA ekran kartları. Teşekkürler.
Hocam geçen arkadaşlar bana bunu atmıştı sıcaklık olarak daha kaliteliymis bu anakart VRM'si mi neyi daha iyiymiş bunu alsak sıkıntılı olmaz mı sıcaklığı. Memleket urfa.
Hocam merhaba ben attıklarınızın çoğuna baktım da benim özelleştirmeleri yapınca 17-18k buluyor fiyatı. Hem 3060 5600 gibi bir ikiliye A320M ex falan takmak doğru olur mu bilmiyorum. Parçalar alt-orta segment olsa bile kaliteli olsun ileriye dönük olsun istiyorum. 15 bandında özelleştirmeler ile beraber varsa uygun bir sistem hemen alabiliriz.