Ryzen 5600 iyi olur. Bütçe de belirtmeniz istenecektir.
5000 serisi biraz sıcak çalışıyor diye biliyorum ama 5600G vardı bende, stok soğutucuyla kullandım bir sene ve hiçbir problem olmadı. Bence dert etmeyin sıcaklığını.Ryzen 5600 için stok soğutucu yetmiyor diyorlar 3000 tl ye var alabiliriz ama sıcaklık fazla olurmu emin değilim o yüzden buraya sormaya karar verdim
Ryzen 5600 için stok soğutucu yetmiyor diyorlar 3000 TL'ye var alabiliriz ama sıcaklık fazla olur mu emin değilim o yüzden buraya sormaya karar verdim
Bunun Soğutucağından eminmisiniz acabaŞart hocam soğutucu. 500 TL ile işi çözebilirsiniz. Daha ucuza alıp da da çözenler var soğutucuyu. Ben stok fan ile kullanıyorum neye girersem gireyim 80 derece. Moral bozuyor. İşlemciyi yıpratır böyle uzun süre kullanmak. Soğutucu alıp 60-65 derecede çalışması varken işlemciyi stok fan ile kullanıp ömrünü kısaltmak mantıksız.
![]()
Id-Coolıng SE-214-XT Argb White 4pin Pwm 120MM İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Id-Coolıng SE-214-XT Argb White 4pin Pwm 120MM İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Id-Coolıng SE-214-XT Argb White 4pin Pwm 120MM İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fanı sipariş ettim ben.
Evet.Bunun Soğutucağından eminmisiniz acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.