D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mart 2021 #11 Zeucrekt dedi: Hocam kasanın tam markasını bilmiyorum kendim toplamadım ama 3 önde 1 arka 1 anakartta 2 de ekran kartı fanı var Genişletmek için tıkla... UV yapmanızı öneririm o zaman hocam.
Zeucrekt dedi: Hocam kasanın tam markasını bilmiyorum kendim toplamadım ama 3 önde 1 arka 1 anakartta 2 de ekran kartı fanı var Genişletmek için tıkla... UV yapmanızı öneririm o zaman hocam.
Z Zeucrekt Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #12 koray105 dedi: Normal değil kasanızdaki hava akışı nasıl hava alan bir kasa mı. ? Genişletmek için tıkla... Hava alıyor ve total 7 fanı var saatlerce oynasamda maks 82 derece gördüm hiç 83 görmedim ExellionTR dedi: Hocam kasanızın modeli nedir, hava akışı yeterli düzeyde mi ? Genişletmek için tıkla... Kasanın modelini bilmiyorum ama hava akışı yeterli düzeyde sorun o değil mesela oyuna giriyorum 5 dakika sonra otomatik 80 e çıkıyor en fazla 82 gördü 83 hiç görmedi
koray105 dedi: Normal değil kasanızdaki hava akışı nasıl hava alan bir kasa mı. ? Genişletmek için tıkla... Hava alıyor ve total 7 fanı var saatlerce oynasamda maks 82 derece gördüm hiç 83 görmedim ExellionTR dedi: Hocam kasanızın modeli nedir, hava akışı yeterli düzeyde mi ? Genişletmek için tıkla... Kasanın modelini bilmiyorum ama hava akışı yeterli düzeyde sorun o değil mesela oyuna giriyorum 5 dakika sonra otomatik 80 e çıkıyor en fazla 82 gördü 83 hiç görmedi