RTX 2060 80 derece oluyor

ahet. bey

Hectopat
Son zamanlarda başlıkta da belirtiğim gibi bu sıcaklık sorunu ile uğraşıyorum. Formatta attım ama sizce Bitcoin virüsü bulaşmış olabilir mi sisteme? En korktuğum olay o. Bu arada sıcaklık ve kasa ile ilgili tüm bilgileri listeleyeceğim ona göre yanıtlarınızı bekliyorum. Bu arada bu sorun zamanlarda oluşmaya başladı. Normalde Far Cry Primal en yüksek grafik paketi de indirmeme rağmen onda bile 60 veya da 65 alıyordu ama sesli çalışıyordu hep. Şu an boşta sadece indirme yapıyor 55 derece.
Sistem özellikleri.
Ekran kartımın tam modeli bu Galax geforce® RTX 2060 (1-Click OC)
kasa bu Dark dimond Pro mesh.
işlemcim de bu AMD Ryzen 7 2700X.
Sıcaklık değerleri Valorant'ta oynadığım zamanlar 80 civarı falandı şu an Apex oynuyorum sıcaklıklar 78'e kadar çıkıyor falan. Sorun ne? Bir de çok sesli çalışıyor kasa o fanlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekstra fan almam gerek mi sizce?
BIOS ayarı yaptım bu arada bu ayarın ayrıntıları da burada bu video ya göre yaptım fan ayarlarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı