RTX 2060 81 derece

mamiko

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB modelini kullanıyorum. Boşta 45- 50 derce alıyorum. Yük altında 81 derce alıyorum.
Kasa: Corsair Delta RGB.

MSI Afterburner fan ayarlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalin biraz üstünde. Sonuçta çift fanlı ve en iyi soğutmaya sahip değil. Havalar da sıcak. Odanız sıcaksa ve kasanızın konumu da bu sıcaklığı körüklüyorsa normal.

Ben bütün gün oynasam da en fazla 70-71 derece görüyorum. Ayrıca kartım 2060'a kıyasla çok güçsüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havalar sıcak. Odanın 10 derece artması bileşenlerin 10 dereceden de fazla sıcak çalışmasını sağlıyor. 85 üstüne çıkmadıkça yazın kafana takma fazla.

Driver’ları güncelleyin. BIOS güncellemesi yapın, eğer donanımsal bir sorunsa kasanın kapağını açın, veya sıvı soğutma alın.

Dediklerinizi yaptım ama bir şey değişmedi. Son çare sıvı soğutma mı?
Normalin biraz üstünde. Sonuçta çift fanlı ve en iyi soğutmaya sahip değil. Havalar da sıcak. Odanız sıcaksa ve kasanızın konumu da bu sıcaklığı körüklüyorsa normal.

Odam sıcak değil ve masanın üstünde.
Bu yaz 85 derceye çıkabilir mi?

Ekran kartını fanlarını temizleyip kasanın kapağını açtım ve 79 derceyi geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…