RTX 2060 85 derece oluyor

Svard

Hectopat
Daha fazla  
RTX 2060 ekran kartım çok kolay bir şekilde 80-85 derecelere ulaşmakta. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam durduk yere CMD açılması gibi olaylar yaşıyor musunuz?

Hocam arkadaşın dediği gibi macun la da ilgili olabilir fakat eğer PC de kötü amaçlı yazılım var ise de böyle normal olmayan sayılara çıkabilir.

Bununla bir tarama yapmanızı öneririm.

Bende de 2060 var Ventus, hard oyunlarda 85'i görüyor, çok abartı değil, 95-100 bandına gelmediği sürece sorun yok. Ama yine de eğer eskiyse kart termal macun değiştir.

Gigabyte 2060'a sahibim.Sizde de bu marka/model var ise sıcaklık normal. Aldığımdan beri 83-84 dereceye kadar çıkıyor. Performansı %80 civarına sabitleyerek daha soğuk kullanım sağlıyorum.

Gigabyte 2060'a sahibim.Sizde de bu marka/model var ise sıcaklık normal. Aldığımdan beri 83-84 dereceye kadar çıkıyor. Performansı %80 civarına sabitleyerek daha soğuk kullanım sağlıyorum.
Bende oyle, 80-83 derecelerde geziyorum kasam delikli oldugu halde, bu sicaklik kart yeniyken de 78 derecelerdi zaten, buyuk ihtimalle bakim yapilsa oralara duser yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…