Coolsop Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #11 Yardimlariniz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Ne önerirsiniz bu konu hakkında? hberkey dedi: Ray Tracing açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet acik. Damda DAMD2 T800 dedi: Driver kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Yardimlariniz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Ne önerirsiniz bu konu hakkında? hberkey dedi: Ray Tracing açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet acik. Damda DAMD2 T800 dedi: Driver kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet kurdum.
H hberkey Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #12 Coolsop dedi: Yardimlariniz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Ne önerirsiniz bu konu hakkında? Evet acik. Evet kurdum. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing açık ise böyle bir oyuna göre yani optimazsyon sorunu olan bir oyuna göre 18-20 FPS'e düşük denmez. NVIDIA'da çıkacak ekran kartı güncellemesini bekleyin. Game Ready Driver gelirse daha stabil olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Coolsop dedi: Yardimlariniz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Ne önerirsiniz bu konu hakkında? Evet acik. Evet kurdum. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing açık ise böyle bir oyuna göre yani optimazsyon sorunu olan bir oyuna göre 18-20 FPS'e düşük denmez. NVIDIA'da çıkacak ekran kartı güncellemesini bekleyin. Game Ready Driver gelirse daha stabil olacaktır.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 22 Kasım 2020 #13 Valhalla da RTX mi var? Öyle bir ayar bulamadım araştırmamda da çıkmadı. Oyunun tüm menüsünü gözden geçirdim ama RTX'e dair hiç bir şey yok.
Valhalla da RTX mi var? Öyle bir ayar bulamadım araştırmamda da çıkmadı. Oyunun tüm menüsünü gözden geçirdim ama RTX'e dair hiç bir şey yok.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.401 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #14 RTX ve DLSS desteği yok oyunun. Optimizasyon sıkıntıları var maalesef, ama yeni çıktı bu oyun güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum.
RTX ve DLSS desteği yok oyunun. Optimizasyon sıkıntıları var maalesef, ama yeni çıktı bu oyun güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum.