RTX 2060 alınır mı?

Dostum ram leri en az 3200 mhz e yükseltmen çok daha faydalı olur sistemin için ekran kartına şuanlık dokunma derim ramleri satıp 3200 lük kitlere geç amd ryzen sistemlerde ram frekanslari çok önemli rol oynuyor

3000'i bekle diyenlere bakmayın siz. Onlar 3000 serisi çıkınca da 5 ay 13 gun sonra 4000 serisi çıkacak bekle derler. 2060 Super alabiliyorsaniz daha iyi olur.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, RTX 3000 serisini beklemek istemiyorum pek. RTX 2060 Super alabilirim. Model öneriniz var mı?

F/P Galax veya Gigabyte modellerine bakabilirsiniz kendinize en uygununu seçin
3000'i bekle diyenlere bakmayın siz. Onlar 3000 serisi çıkınca da 5 ay 13 gun sonra 4000 serisi çıkacak bekle derler. 2060 Super alabiliyorsaniz daha iyi olur.

Saygısızlığın luzumu yok bizzat arkadaşım GTX 1060 aldı ve aldıktan 1 ay sonra 2060 çıktı aldığına pişman omuştu 1 ay sonra çıkacak kart beklenmez mi?

Testleri izlediğimde 5-6 FPS fark görmüştüm ben. Israrla super önerilince bir bildikleri var diye düşündüm. Sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

2060 çıkalı 2 yıl olacak neredeyse 2060 Super yepyeni çiplerle ve daha yüksek hızla 5 6 ay önce geldi 3000'i beklemiyorsanız super serisini almanızı tavsiye ediyorum.

2060 çıkalı 2 yıl olacak neredeyse 2060 Super yepyeni çiplerle ve daha yüksek hızla 5 6 ay önce geldi 3000'i beklemiyorsanız super serisini almanızı tavsiye ediyorum.
3000 serisi daha tanıtılmadı bile, tamam Eylül de tanıtılacağı biliniyor ama Eylül de çıkış yapacak mı? TR'de hangi fiyata çıkacak? Bunlar bilinmiyor.

3000 serisi daha tanıtılmadı bile, tamam eylül'de tanıtılacağı biliniyor ama eylül'de çıkış yapacak mı? TR'de hangi fiyata çıkacak? Bunlar bilinmiyor.

Dostum babamın oğlu değilsin ben elindeki ekran kartının seni idare edebileceğini söylüyorum. Eylül'de tanıtıldı diyelim piyasaya sürülme tarihide çok gecikmez merak etme bari 3000 serisi çıkış yaptığında 2060 Super alki ucuzlamış olsun. Benimki yanlızca bir tavsiye kişi yapmak istedğinde özgür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…