Asus geforce RTX2060 gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus geforce RTX2060 ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Geforce RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
ROG Strix'e paran yetiyorsa onu al. Tek fanlı modeller standart hızda çalışıyor, ROG Strix ise buna göre GPU'su %9 daha hızlı.
Tek fanlı modeller daha fazla ısınır ama RTX 2060 Nvidia'ya göre 88 dereceye kadar sorun çıkartmadan çalışabiliyor. Yani oyun sırasında sıkıntı olamaz.
Tek fanlı modellerin fanı sürekli olarak çalışıyor, 3 fanlı bu model ise 60 derecenin altında fanları çalışmaz. Yani 0 desibel gürültü oluyor bu da. Fanın sürekli çalışması demek, sürekli hava akışının olması dolayısıyla daha çabuk tozlanması demek.
3 fanlı modellerin GPU'su özel oluyor. Ben GTX 1060 ROG Strix kullanıyorum. Normalde GPU hızı 1847MHz olarak gösteriliyor ama ben oyun içi baktığımda GPU hızı 2025MHz'de çalışıyor. Ve 3 fanlı modellerin overclock performansı daha yüksek oluyor.
Asus geforce RTX2060 gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com
[/QUOTE]
15 Dk önce vatandan gidip hayırlı olsun dedik ve aldık. Monitörüm Benq XL2411 DVI-D çıkışı var ama aldığım ekran kartında girişi yok şimdilik HDMI ile takılsam bir sıkıntı yaratır mı ?
Dönüştürücü olarak link ile birlikte yazarsanız sevinirim