Boşta normal, önemli olan yük esnasında olan sıcaklık. Benim ekran kartım boşta 50 derece civarında geziyor çünkü fan açmıyor, muhtemelen seninkinin mantığı da aynı.
3 haftadır bilgisayarı açmıyorum önceden de 38 derecelerdeydi. Valorant'tayken 50-55 alırken şimdi 60'larda alıyorum. Kasanın içini de temizledim sayılır. 240 Hz geçtim nedeni o olabilir mi acaba diyeceğim ama saçma gibi geliyor.
3 haftadır bilgisayarı açmıyorum önceden de 38 derecelerdeydi. Valorant'tayken 50-55 alırken şimdi 60'larda alıyorum. Kasanın içini de temizledim sayılır. 240 Hz geçtim nedeni o olabilir mi acaba diyeceğim ama saçma gibi geliyor.
Hocam 3 hafta önceki sıcaklıklar ile bugün bir değil. Ayrıca 240 Hz tabii ki fark ettirir. Çünkü ekran kartı artık saniyede 240 kare göstermek zorunda.