KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Ağustos 2021 #11 Vuelfe dedi: Ağır oyunlar mı yoksa render mı? Genişletmek için tıkla... Oyunları baz almak biraz daha mantıklı olur. Kasa nedir ayrıca?
Vuelfe dedi: Ağır oyunlar mı yoksa render mı? Genişletmek için tıkla... Oyunları baz almak biraz daha mantıklı olur. Kasa nedir ayrıca?
V Vuelfe Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 1 Ağustos 2021 #12 Erkandanotesi dedi: Furmark testinde kaç derece? Genişletmek için tıkla... Birazdan yapıp sonuçları paylaşırım hocam KuoNN dedi: Oyunları baz almak biraz daha mantıklı olur. Kasa nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... Kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3-4 ay önce gayet iyiydi sıcaklık değerleri. KuoNN dedi: Oyunları baz almak biraz daha mantıklı olur. Kasa nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... NieR:Automata'da full ayarlarda 76 görmüştüm(%99 gpu kullanımı vardı)
Erkandanotesi dedi: Furmark testinde kaç derece? Genişletmek için tıkla... Birazdan yapıp sonuçları paylaşırım hocam KuoNN dedi: Oyunları baz almak biraz daha mantıklı olur. Kasa nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... Kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3-4 ay önce gayet iyiydi sıcaklık değerleri. KuoNN dedi: Oyunları baz almak biraz daha mantıklı olur. Kasa nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... NieR:Automata'da full ayarlarda 76 görmüştüm(%99 gpu kullanımı vardı)
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Ağustos 2021 #13 Vuelfe dedi: Kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3-4 ay önce gayet iyiydi sıcaklık değerleri. NieR:Automata'da full ayarlarda 76 derece görmüştüm. (%99 GPU kullanımı vardı). Genişletmek için tıkla... Normal o halde. Genel kasa temizliği yaparsan bir kaç derece daha düşüş elde edersin.
Vuelfe dedi: Kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3-4 ay önce gayet iyiydi sıcaklık değerleri. NieR:Automata'da full ayarlarda 76 derece görmüştüm. (%99 GPU kullanımı vardı). Genişletmek için tıkla... Normal o halde. Genel kasa temizliği yaparsan bir kaç derece daha düşüş elde edersin.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 1 Ağustos 2021 #14 Vuelfe dedi: Birazdan yapıp sonuçları paylaşırım hocam Kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3-4 ay önce gayet iyiydi sıcaklık değerleri. NieR:Automata'da full ayarlarda 76 görmüştüm(%99 gpu kullanımı vardı) Genişletmek için tıkla... Furmark'ta 5 dakikalık testte kaç derece?
Vuelfe dedi: Birazdan yapıp sonuçları paylaşırım hocam Kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3-4 ay önce gayet iyiydi sıcaklık değerleri. NieR:Automata'da full ayarlarda 76 görmüştüm(%99 gpu kullanımı vardı) Genişletmek için tıkla... Furmark'ta 5 dakikalık testte kaç derece?
V Vuelfe Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 1 Ağustos 2021 #15 Erkandanotesi dedi: Furmark testinde kaç derece? Genişletmek için tıkla... 80 derece maks hocam. Üstüne çıkmadı KuoNN dedi: Normal o halde. Genel kasa temizliği yaparsan bir kaç derece daha düşüş elde edersin. Genişletmek için tıkla... Bu sıcaklık üzerine yaptım zaten. Ama ekran kartı fanlarına dokunmadım. Dokunmalı mıyım?
Erkandanotesi dedi: Furmark testinde kaç derece? Genişletmek için tıkla... 80 derece maks hocam. Üstüne çıkmadı KuoNN dedi: Normal o halde. Genel kasa temizliği yaparsan bir kaç derece daha düşüş elde edersin. Genişletmek için tıkla... Bu sıcaklık üzerine yaptım zaten. Ama ekran kartı fanlarına dokunmadım. Dokunmalı mıyım?
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 1 Ağustos 2021 #16 Vuelfe dedi: 80 derece maks hocam. Üstüne çıkmadı Genişletmek için tıkla... Biraz kötü bir sonuç. Kasanızda hava akışı iyi değilse fan almanızı öneririm. Onun dışında pek sorun çıkarak bir sıcaklık değil. Üstüne çıkmaz ise.
Vuelfe dedi: 80 derece maks hocam. Üstüne çıkmadı Genişletmek için tıkla... Biraz kötü bir sonuç. Kasanızda hava akışı iyi değilse fan almanızı öneririm. Onun dışında pek sorun çıkarak bir sıcaklık değil. Üstüne çıkmaz ise.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Ağustos 2021 #17 Vuelfe dedi: Ama ekran kartı fanlarına dokunmadım. Dokunmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet, fanları da temizleyin.
Vuelfe dedi: Ama ekran kartı fanlarına dokunmadım. Dokunmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet, fanları da temizleyin.
V Vuelfe Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 1 Ağustos 2021 #18 Erkandanotesi dedi: Biraz kötü bir sonuç. Kasanızda hava akışı iyi değilse fan almanızı öneririm. Onun dışında pek sorun çıkarak bir sıcaklık değil. Üstüne çıkmaz ise. Genişletmek için tıkla... Kasanın modelini bilmiyorum. Fotoğrafını çeksem anlayabilir misiniz? KuoNN dedi: Evet, fanları da temizleyin. Genişletmek için tıkla... Kasayı yeni masa aldıktan sonra duvarın yanına koymuştum, onun da etkisi olabilir mi? Son düzenleme: 1 Ağustos 2021
Erkandanotesi dedi: Biraz kötü bir sonuç. Kasanızda hava akışı iyi değilse fan almanızı öneririm. Onun dışında pek sorun çıkarak bir sıcaklık değil. Üstüne çıkmaz ise. Genişletmek için tıkla... Kasanın modelini bilmiyorum. Fotoğrafını çeksem anlayabilir misiniz? KuoNN dedi: Evet, fanları da temizleyin. Genişletmek için tıkla... Kasayı yeni masa aldıktan sonra duvarın yanına koymuştum, onun da etkisi olabilir mi?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Ağustos 2021 #19 Vuelfe dedi: Kasayı yeni masa aldıktan sonra duvarın yanına koymuştum, onun da etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Görsel paylaşır mısın?
Vuelfe dedi: Kasayı yeni masa aldıktan sonra duvarın yanına koymuştum, onun da etkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Görsel paylaşır mısın?
V Vuelfe Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 1 Ağustos 2021 #20 KuoNN dedi: Görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20210801_135540.jpg 108,4 KB · Görüntüleme: 34