RTX 2060 CS:GO donuyor

Kutty

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO'da 250-400 arası FPS alıyorum gayet akıcı ancak yaklaşık 10 saniyede bir takılıyor.(driverlar güncel)

Sistem:
Anakart: ASUS Prime B450M-K II
İşlemci: R5 3600
Ekran Kartı: ROG STRIX RTX 2060
XPG 16 GB (2x8) 3200 MHz RAM
Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD (1700 MB Okuma / 1600 MB Yazma)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam monitörünüz kaç Hz ise FPS'i ona sabitleyin.

Hocam bu sorunun çözümü şudur: steam ayarlarında beta güncellemesi ile ilgili bir bölüm olmalı. O güncellemeyi yaptığınızda steam bir şeyler indirecek ve sorun düzelecek.

Hocam BIOS çipset vs sürücüleri güncel mi onu bir kontrol edin Steam kütüphanesinden CS:GO'ya sağ tıklayın yerel dosyaları kontrol et yapın.

Bunlarla alakalı değil muhtemelen. Tek Steam oyunlarında oluyorsa bu durum sorun steamdan kaynaklıdır.

Olabilir Steam'ın serverları son zamanlarda pek iyi değil ama takılma sistemle alakalıdır bence pingini kontrol etmesi lazım.

Hocam monitörünüz kaç Hz ise FPS'i ona sabitleyin.

Hocam BIOS çipset vs sürücüleri güncel mi onu bir kontrol edin Steam kütüphanesinden CS:GO'ya sağ tıklayın yerel dosyaları kontrol et yapın.

İkisini de denedim olmadı.
Daha önce bu sorunu yaşamıştım. Steam arkada bir işlem yapıyor ve beta güncellemesine geçmeden düzelmiyor sorun.
simdi bunu deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…