2060 ve Ryzen 5 3600 bir sisteme sahibim. CS:GO'da en yüksek ayarlarda oyun ilk açıldığında 250'nin altına inmiyor. Genelde 350-420 arası olurken oyun başladıktan 1-2 dakika sonra FPS 90'a bile düşüyor. Genelde 120-190 arası oluyor. Bunun sebebi nedir? DDU ile silip tekrar yükledim. Bilgisayar hızlandırmaların çoğu yöntemini denedim. Sistemi farklı araçlarla test ettim. Değişen bir şey olmadı.
Şu anlamda var hocam. Oyunun başlangıç ayarlarına -novid yazarsan, başlangıçta gösterdiği introyu göstermez. Bu da oyuna girerken %5'lik bir hız sağlar.
Ben eski bir sisteme sahibim,genelde fps düşüşlerim sıcaklıktan kaynaklıydı.Yeni bir fan alıp sorunu hallettim, rtx 2060 cs go düşük fps hakkında bir çok konu açılmış isterseniz bir göz gezdirin.
Şu anlamda var hocam. Oyunun başlangıç ayarlarına -novid yazarsan, başlangıçta gösterdiği introyu göstermez. Bu da oyuna girerken %5'lik bir hız sağlar.
Ben eski bir sisteme sahibim,genelde fps düşüşlerim sıcaklıktan kaynaklıydı.Yeni bir fan alıp sorunu hallettim, rtx 2060 cs go düşük fps hakkında bir çok konu açılmış isterseniz bir göz gezdirin.