Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #1 Dostlar oyuna girdiğim zaman ekran kartı kullanım oranım %20 %30 civarları, İşlemci kullanım oranı (R5 3600) ise %5 civarları. Oranlar normal mi, değil ise nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020
Dostlar oyuna girdiğim zaman ekran kartı kullanım oranım %20 %30 civarları, İşlemci kullanım oranı (R5 3600) ise %5 civarları. Oranlar normal mi, değil ise nasıl düzeltebilirim?
KS KS Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #11 nih dedi: Ayarları düşürerek, ayarlar ne kadar düşük olursa işlemciye binen yük o kadar artar. Genişletmek için tıkla... düşürüyorum fakat hala aynı Artı 0 Eksi
nih dedi: Ayarları düşürerek, ayarlar ne kadar düşük olursa işlemciye binen yük o kadar artar. Genişletmek için tıkla... düşürüyorum fakat hala aynı
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 25 Eylül 2020 #12 Moscow dedi: Düşürüyorum fakat hâlâ aynı. Genişletmek için tıkla... CS:GO sistemini zorlayacak bir oyun değil. Neden işlemci kullanımını vs. yükseltmeye çalışıyorsun eğer performansta bir sıkıntı yoksa? Artı 0 Eksi
Moscow dedi: Düşürüyorum fakat hâlâ aynı. Genişletmek için tıkla... CS:GO sistemini zorlayacak bir oyun değil. Neden işlemci kullanımını vs. yükseltmeye çalışıyorsun eğer performansta bir sıkıntı yoksa?
KS KS Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #13 nih dedi: CS:GO sistemini zorlayacak bir oyun değil. Neden işlemci kullanımını vs. yükseltmeye çalışıyorsun eğer performansta bir sıkıntı yoksa? Genişletmek için tıkla... Pro Public serverlara girdiğim zaman 24/24 fps 150 kadar düşüyor Artı 0 Eksi
nih dedi: CS:GO sistemini zorlayacak bir oyun değil. Neden işlemci kullanımını vs. yükseltmeye çalışıyorsun eğer performansta bir sıkıntı yoksa? Genişletmek için tıkla... Pro Public serverlara girdiğim zaman 24/24 fps 150 kadar düşüyor