RTX 2060 CS2 ayarlarında artifact

KemalTheUnbeaten

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA subredittine attım videoyu daha bir cevap gelmedi.
Kartın MHz'sini düşürdüğüm halde böyle oluyor normal bırakırsam daha fazla oluyor ve işin ilginci FurMark vb hiçbir şey de olmuyor bu olay sadece CS2 ayarlarında gerçekleşiyor. CS2 ana menüsünde ayarlara girince olmuyor ama oyun içi ayarlara girersem böyle artifactler oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA subredittine attım videoyu daha bir cevap gelmedi.
Kartın MHz'sini düşürdüğüm halde böyle oluyor normal bırakırsam daha fazla oluyor ve işin ilginci FurMark vb hiçbir şey de olmuyor bu olay sadece CS2 ayarlarında gerçekleşiyor. CS2 ana menüsünde ayarlara girince olmuyor ama oyun içi ayarlara girersem böyle artifactler oluyor.

Artifact değil de daha çok grafik hatası gibi görünüyor.

Oradaki kablo gibi şeyin modellemesinden kaynaklı bir bozukluk var. Oyun dosyalarıyla alakalı bir sorun muhtemelen.

MHz düşürdükçe azaldı, oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyeceğim umarım düzelir.

Oradaki kablo gibi şeyin modellemesinden kaynaklı bir bozukluk var. Oyun dosyalarıyla alakalı bir sorun muhtemelen.

Hala devam ediyor problem ne yapmamı önerirsiniz?

Çevre emilimi diye bir ayar devre dışı olunca gerçekleşiyor problem.

Sürücüleri sildim yükledim yine aynı şey oluyor, oyunu silip tekrar yükleyeceğim olmuyorsa aldığım yere geri verip Galax RTX 2060 alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı