W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #11 JazRest dedi: Geforce experience ile ekran kartınızın güncelliğine bakınız ve oynadığınız oyunları experience ile önerilen ayarlarda açmayı deneyiniz. Sorun hala devam ederse konu takibindeyim Genişletmek için tıkla... tamamdır sürücü güncelleştirmelerine bakıyorum
JazRest dedi: Geforce experience ile ekran kartınızın güncelliğine bakınız ve oynadığınız oyunları experience ile önerilen ayarlarda açmayı deneyiniz. Sorun hala devam ederse konu takibindeyim Genişletmek için tıkla... tamamdır sürücü güncelleştirmelerine bakıyorum
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #12 JazRest dedi: AMD Ryzen 7 2700X Genişletmek için tıkla... Arkadaşınınkini sordum.
JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #13 JazRest dedi: Amd Ryzen 7 2700x Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yazmışsınız görmedim pardon
W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #14 ambushermayki dedi: Hocam dediğiniz oyunlar işlemci bazlı oyunlar.Arkadaşının işlemcisi nedir?Sizin FPS değerleriniz 140-170 arası seyrediyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... ve arkadaşın işlemicisi Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
ambushermayki dedi: Hocam dediğiniz oyunlar işlemci bazlı oyunlar.Arkadaşının işlemcisi nedir?Sizin FPS değerleriniz 140-170 arası seyrediyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... ve arkadaşın işlemicisi Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #15 WarWolf dedi: Ve arkadaşın işlemicisi Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman olay gayet normal. 10040F 170-200 arası FPS alır zaten çoğunlukla. Herhangi bir sorun yok.10400F tekli çekirdek >7 2700x tekli çekirdek
WarWolf dedi: Ve arkadaşın işlemicisi Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman olay gayet normal. 10040F 170-200 arası FPS alır zaten çoğunlukla. Herhangi bir sorun yok.10400F tekli çekirdek >7 2700x tekli çekirdek
W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #16 ambushermayki dedi: Hocam o zaman olay gayet normal. 1040F 170-200 arası FPS alır zaten çoğunlukla. Herhangi bir sorun yok Genişletmek için tıkla... hocam ancak ghz olarak ve çekirdek olarak benden düşük nasıl yüksek performans alabiliyor JazRest dedi: Arkadaşınız yazmışsınız görmedim pardon Genişletmek için tıkla... driver boosterdan diğer driverlara bakmamı öneriyormusunuz hocam
ambushermayki dedi: Hocam o zaman olay gayet normal. 1040F 170-200 arası FPS alır zaten çoğunlukla. Herhangi bir sorun yok Genişletmek için tıkla... hocam ancak ghz olarak ve çekirdek olarak benden düşük nasıl yüksek performans alabiliyor JazRest dedi: Arkadaşınız yazmışsınız görmedim pardon Genişletmek için tıkla... driver boosterdan diğer driverlara bakmamı öneriyormusunuz hocam
JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #17 WarWolf dedi: hocam ancak ghz olarak ve çekirdek olarak benden düşük nasıl yüksek performans alabiliyor driver boosterdan diğer driverlara bakmamı öneriyormusunuz hocam Genişletmek için tıkla... hocam ordan bakarsanız diğer driverlar için daha iyi olur sistemi her zaman güncel tutmak iyi b ir şeydir.
WarWolf dedi: hocam ancak ghz olarak ve çekirdek olarak benden düşük nasıl yüksek performans alabiliyor driver boosterdan diğer driverlara bakmamı öneriyormusunuz hocam Genişletmek için tıkla... hocam ordan bakarsanız diğer driverlar için daha iyi olur sistemi her zaman güncel tutmak iyi b ir şeydir.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #18 WarWolf dedi: Hocam ancak GHz olarak ve çekirdek olarak benden düşük nasıl yüksek performans alabiliyor Driver Booster'dan diğer driverlara bakmamı öneriyor musunuz hocam Genişletmek için tıkla... Hocam tekli çekirdek skoru daha yüksek olduğu için. Driver Booster'a falan bulaşmayın.
WarWolf dedi: Hocam ancak GHz olarak ve çekirdek olarak benden düşük nasıl yüksek performans alabiliyor Driver Booster'dan diğer driverlara bakmamı öneriyor musunuz hocam Genişletmek için tıkla... Hocam tekli çekirdek skoru daha yüksek olduğu için. Driver Booster'a falan bulaşmayın.
W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #19 JazRest dedi: hocam ordan bakarsanız diğer driverlar için daha iyi olur sistemi her zaman güncel tutmak iyi b ir şeydir. Genişletmek için tıkla... ambushermayki dedi: Hocam o zaman olay gayet normal. 10040F 170-200 arası FPS alır zaten çoğunlukla. Herhangi bir sorun yok.10400F tekli çekirdek >7 2700x tekli çekirdek Genişletmek için tıkla... bu arkdaşın dediğine nediyorsunuz jaz hocam muhtemel midir ve arkdaşın işlemci 3k benim ki 9k nasıl olabiliyor
JazRest dedi: hocam ordan bakarsanız diğer driverlar için daha iyi olur sistemi her zaman güncel tutmak iyi b ir şeydir. Genişletmek için tıkla... ambushermayki dedi: Hocam o zaman olay gayet normal. 10040F 170-200 arası FPS alır zaten çoğunlukla. Herhangi bir sorun yok.10400F tekli çekirdek >7 2700x tekli çekirdek Genişletmek için tıkla... bu arkdaşın dediğine nediyorsunuz jaz hocam muhtemel midir ve arkdaşın işlemci 3k benim ki 9k nasıl olabiliyor
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #20 JazRest dedi: Hocam oradan bakarsanız diğer driverlar için daha iyi olur sistemi her zaman güncel tutmak iyi b ir şeydir. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle programlar önermeyin lütfen. Milattan kalma driverlar indirebiliyor
JazRest dedi: Hocam oradan bakarsanız diğer driverlar için daha iyi olur sistemi her zaman güncel tutmak iyi b ir şeydir. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle programlar önermeyin lütfen. Milattan kalma driverlar indirebiliyor