JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #21 ambushermayki dedi: Hocam böyle programlar önermeyin lütfen. Milattan kalma driverlar indirebiliyor Genişletmek için tıkla... Ben crackli olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmediğim için önerdim.
ambushermayki dedi: Hocam böyle programlar önermeyin lütfen. Milattan kalma driverlar indirebiliyor Genişletmek için tıkla... Ben crackli olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmediğim için önerdim.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #22 WarWolf dedi: Bu arkdaşın dediğine nediyorsunuz jaz hocam muhtemel midir ve arkdaşın işlemci 3K benimki 9K nasıl olabiliyor Genişletmek için tıkla... Sizin işlemciniz piyasa da olmadığı için o fiyatlarda. 10400F de 3K da değil zaten. Ederi Max 1800 benim için.
WarWolf dedi: Bu arkdaşın dediğine nediyorsunuz jaz hocam muhtemel midir ve arkdaşın işlemci 3K benimki 9K nasıl olabiliyor Genişletmek için tıkla... Sizin işlemciniz piyasa da olmadığı için o fiyatlarda. 10400F de 3K da değil zaten. Ederi Max 1800 benim için.
W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #23 ambushermayki dedi: Hocam böyle programlar önermeyin lütfen. Milattan kalma driverlar indirebiliyor Genişletmek için tıkla... hocam peki bütün sürücülere bakmak için hangi programı öneriyorsun
ambushermayki dedi: Hocam böyle programlar önermeyin lütfen. Milattan kalma driverlar indirebiliyor Genişletmek için tıkla... hocam peki bütün sürücülere bakmak için hangi programı öneriyorsun
JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #24 WarWolf dedi: bu arkdaşın dediğine nediyorsunuz jaz hocam muhtemel midir ve arkdaşın işlemci 3k benim ki 9k nasıl olabiliyor Genişletmek için tıkla... hocam söyledikleri doğru valorant ve lol işlemci kullanan oyunlar ama 3k ve 9k hakkında bir fikrim yok.
WarWolf dedi: bu arkdaşın dediğine nediyorsunuz jaz hocam muhtemel midir ve arkdaşın işlemci 3k benim ki 9k nasıl olabiliyor Genişletmek için tıkla... hocam söyledikleri doğru valorant ve lol işlemci kullanan oyunlar ama 3k ve 9k hakkında bir fikrim yok.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #25 WarWolf dedi: Hocam peki bütün sürücülere bakmak için hangi programı öneriyorsun Genişletmek için tıkla... Zaten kartınız NVIDIA olduğu için GeForce Experience var. Diğerlerini Windows Update hallediyor zaten
WarWolf dedi: Hocam peki bütün sürücülere bakmak için hangi programı öneriyorsun Genişletmek için tıkla... Zaten kartınız NVIDIA olduğu için GeForce Experience var. Diğerlerini Windows Update hallediyor zaten
W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #26 ambushermayki dedi: Zaten kartınız NVIDIA olduğu için GeForce Experience var. Diğerlerini Windows Update hallediyor zaten Genişletmek için tıkla... JazRest dedi: hocam söyledikleri doğru valorant ve lol işlemci kullanan oyunlar ama 3k ve 9k hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam 2nize de
ambushermayki dedi: Zaten kartınız NVIDIA olduğu için GeForce Experience var. Diğerlerini Windows Update hallediyor zaten Genişletmek için tıkla... JazRest dedi: hocam söyledikleri doğru valorant ve lol işlemci kullanan oyunlar ama 3k ve 9k hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam 2nize de
JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #27 İyi forumlar daha çok @ambushermayki teşekkür etmelisin.