RTX 2060 ekran kartı düşük ayarlarda çalışıyor

Recallous0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bilgisayarı yeni topladım Zula ve Valorant oynuyorum. Ekran kartım RX 6600 XT 8 GB işlemcim Ryzen 5 5600 bu FPS'im gerekene göre çok düşük arkadaşımda aynı sistemi denedim RTX 2060 ile aynı ayarda benden yüksek FPS'te oynuyor acaba bir ayar mı yapılmalı? AMD ayarları varsayılanda HDD ve PSU değiştirmedim 600 watt PSU kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral, RX 6600 XT ekran kartının beklediğin FPS'i vermemesi birkaç sebepten kaynaklanıyor olabilir. İlk olarak, sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol et; eski sürücüler performans kaybına yol açabilir. Ayrıca, grafik ayarlarını optimize et; bazı oyunlarda, gölgeleme, anti-aliasing ve V-Sync gibi ayarları düşürmek FPS'i artırabilir. AMD Radeon yazılımını açarak performans modunu etkinleştirmeni öneririm.

Diğer yandan, PSU'nun 600W olması yeterli olabilir, ancak sistemin tüm bileşenleri düzgün güç alıyor mu, onu kontrol etmelisin. Ayrıca, HDD yerine SSD kullanmak da yükleme sürelerini hızlandırabilir. Eğer hala sorun devam ediyorsa, sistemin genel performansını test etmek için stres testleri yaparak daha derinlemesine inceleme yapabilirsin.

Kral, RX 6600 XT ekran kartının beklediğin FPS'i vermemesi birkaç sebepten kaynaklanıyor olabilir. İlk olarak, sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol et; eski sürücüler performans kaybına yol açabilir. Ayrıca, grafik ayarlarını optimize et; bazı oyunlarda, gölgeleme, anti-aliasing ve V-Sync gibi ayarları düşürmek FPS'i artırabilir. AMD Radeon yazılımını açarak performans modunu etkinleştirmeni öneririm.

Diğer yandan, PSU'nun 600W olması yeterli olabilir, ancak sistemin tüm bileşenleri düzgün güç alıyor mu, onu kontrol etmelisin. Ayrıca, HDD yerine SSD kullanmak da yükleme sürelerini hızlandırabilir. Eğer hala sorun devam ediyorsa, sistemin genel performansını test etmek için stres testleri yaparak daha derinlemesine inceleme yapabilirsin.

Hocam merhaba AMD Radeon Pro kullanıyorum PSU'nun güç vermesini hiç kontrol etmedim AMD ayarlarını bilmediğim için pek ayarlamadım yardım edebilir misiniz neyin açık neyin kapalı olması lazım

Herhangi bir test yapabilirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı