Kullanıcı kaynaklı bir hata vs yapmadıysanız aramanız en doğal haklarınızdan biri zaten..Müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi vermeli miyim sizce?
Kullanıcı kaynaklı bir hata vs yapmadıysanız aramanız en doğal haklarınızdan biri zaten..Müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi vermeli miyim sizce?
Ben Şimdilik böyle devam etmeyi düşünüyorum belki oyun içindede test ederim dereceleri eğer herhangi bi büyük bir performans düşüşü veya pc kapanması gibi bi sorun olursa zaten mecbur götüreceğim 2 yıl garantisi var zaten alınan ürünlerin şimdilik fpsler yeterli seviyede Normalden bi tık düşükmü bilmiyorum ama Görmemesi gereken bi fps görmediKullanıcı kaynaklı bir hata vs yapmadıysanız aramanız en doğal haklarınızdan biri zaten..
Performans Düşüşü görmedim sadece ilerde sıkıntı çıkarırmı onu merak ediyorum Oyun oynarken kaç derece olduğunu test etmedim benchmark furmark testinde 85 dereceyi görünce kaygılandım sadece uv ne oluyor nasıl yapılıyor bide uv uygulamak performans düşürüyormuHocam kart ısınan bir kart. Bende de var aynısı. Kasanız ve bulunduğunuz ortama göre çıkabiliyor o sıcaklıklara maalesef. Ben bir zararını görmedim 80 oluyor bende en fazla 4K GTA vs. açınca. Çok rahatsız ediyorsa UV uygulayabilirsiniz, 10 derece düşüş sağlanıyor performans kaybı olmadan. Fazla voltaj çekiyor çünkü kart 1.1V civarı oluyor, 0.9XXlerde de aynı performansı alırsınız.
Benimki Tek Fan overclock lu model.İyi günler İtopya'dan Ryzen 5 3600'lü RTX 2060'lu sistem aldım yakın zamanda. Bilgisayarı aldıktan sonra sağlıklı bir durumda diye kontrol etmek için ekran kartı FurMark testine soktum. 20 dk boyunca test yaptım sabit 85 derece de çalıştı ekran kartı ve fazla da zorlamadım. 1024x768 çözünürlük ve 8X MSAA da test ettim ekran kartım Gigabyte RTX 2060 revisyon 2.0 çift fanlı. Bu FurMark testine sokmamın sebebi ise bilgisayar aldıktan sonra sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu diye kontrol edin gibi öneriler aldım. Hiçbir şekilde mavi ekran hatası veya px kapanması gibi hata almadım. Fakat sabit 85 derece de çalıştı ekran kartı bu değer bana çok yüksek geldi. İtopya ile iletişime geçmeli miyim sizce?
OlurBenimki Tek Fan overclock lu model.
O 75 derece gördü 20 dakkada birde o gun hava deli gibi sıcaktı.
Her 2 fanlı Ekran Kartı Tek fanlilara göre iyi değil.
Tek fanlı lara göre önyargıniz olmasin lütfen.
Aynen kanka MSI afterburnwrde bak biraz power limitini kisbayarla öyle başlat sıcaklık düşüyor furmarkta tes etti 85 dereceyi görüyordu benimkide 85 de oluyordu biraz MSI afterburnerde power limiti kistim 77 76 derecede çalışıyor Ağustos ayı kasa onude bir fan var furmarkta en fazla 2 fps kayıp verdi bişey olmaz serin calissinda..gt5 82 goruyorMüşteri hizmetleri aradım görebileceği en yüksek değerler dedi isterseni bize gönderebilirsiniz dedi ama 85 dereceninde üstüne çıkarsa sorun vardır demektir dedi
Ben Şimdilik böyle devam etmeyi düşünüyorum belki oyun içindede test ederim dereceleri eğer herhangi bi büyük bir performans düşüşü veya pc kapanması gibi bi sorun olursa zaten mecbur götüreceğim 2 yıl garantisi var zaten alınan ürünlerin şimdilik fpsler yeterli seviyede Normalden bi tık düşükmü bilmiyorum ama Görmemesi gereken bi fps görmedi
Kanka bu kart ısınıyor aynısı bendede var soğutması çok kötü uv yap MSI afyerburnerden öyle düşüyor biraz sıcaklığı ama sacmalamislar gerçekten 85 derece nedir çok sıcak çalışıyor fanı 100 de çeksen 83 falan oluyor birde bu model jartalarinda ses sorunu var gigabytin zirzir otuyorİyi günler İtopya'dan Ryzen 5 3600'lü RTX 2060'lu sistem aldım yakın zamanda. Bilgisayarı aldıktan sonra sağlıklı bir durumda diye kontrol etmek için ekran kartı FurMark testine soktum. 20 dk boyunca test yaptım sabit 85 derece de çalıştı ekran kartı ve fazla da zorlamadım. 1024x768 çözünürlük ve 8X MSAA da test ettim ekran kartım Gigabyte RTX 2060 revisyon 2.0 çift fanlı. Bu FurMark testine sokmamın sebebi ise bilgisayar aldıktan sonra sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu diye kontrol edin gibi öneriler aldım. Hiçbir şekilde mavi ekran hatası veya px kapanması gibi hata almadım. Fakat sabit 85 derece de çalıştı ekran kartı bu değer bana çok yüksek geldi. İtopya ile iletişime geçmeli miyim sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.