RTX 2060 ekran kartı için işlemci önerisi

Bütçe
Bütçe sorunum yok.

aapuki

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte B450M
Herkese hayırlı ramazalar, şu an kullandığım sistemde işlemci değiştirmek istiyorum. Oyunları yüksek ayarda oynamasam bile ekran kartı ile uyumlu olan tam performans veren bir işlemci istiyorum.

Önerileriniz nedir?

Bu arada şuan ki işlemcim ryzen 5 2600 fakat oyunlarda sorun yaşıyorum. Lol’de bile 120-130 fps alıyorum. Her oyunda ultra ve low ayarlarda aynı fps alıyorum. İşlemci değiştirme sebebim bu şekilde olduğu için alacağım işlemci ile bu sorunu çözmek istiyorum.

Ryzen 5 5500-5600 öneririm.
Bu arada şuan ki işlemcim ryzen 5 2600 fakat oyunlarda sorun yaşıyorum. Lol’de bile 120-130 fps alıyorum. Her oyunda ultra ve low ayarlarda aynı fps alıyorum. İşlemci değiştirme sebebim bu şekilde olduğu için alacağım işlemci ile bu sorunu çözmek istiyorum.
Durumun işlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü 2600 2060'a darboğaz yapmaz, bunun için yeni bir konu açmanız daha iyi olacaktır.

Bu arada şu anki işlemcim Ryzen 5 2600 fakat oyunlarda sorun yaşıyorum. LoL'de bile 120-130 FPS alıyorum. Her oyunda Ultra ve Low ayarlarda aynı FPS alıyorum. İşlemci değiştirme sebebim bu şekilde olduğu için alacağım işlemci ile bu sorunu çözmek istiyorum.
1080p mi kullaniyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı