RTX 2060 ekran kartı pin bağlantısı nasıl yapılmalı?

Emir Korkmaz

Hectopat
Arkadaşlar elimdeki GTX1050 Ti 6 pin kablo ile bağlı ve ben 8 pin girişli RTX2060 alacağım. Şu an kasama bakma şansım yok. Boşta pin kablosu var mı diye yakında bakacağım. Eğer kablo varsa 4+4 mü 6+2 mi bağlayayım yoksa çoğaltıcı kablo mu alayım. Kablo öneriniz var mı?
Bu konuda fazla bilgim yok fikir sunar mısınız?

(PSU: FSP 600W 80+)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada muhtemelen 2. Bir 6 lı güç çıkışı vardır ve her ikisinin de 2 si ayrılıp 4 e çevrilebilir. Eğer çevrilmiyorsa önerim 4+4 ->6 çoklayıcı almanız yönünde.

Kasada muhtemelen 2. bir 6'lı güç çıkışı vardır ve her ikisinin de 2'si ayrılıp 4'e çevrilebilir. Eğer çevrilmiyorsa önerim 4+4 ->6 çoklayıcı almanız yönünde.

Ekstra 8 pin bağlantı kablosu almam daha mı doğru olur bilemedim. Yoksa 6'lı pinlerin 2'sini çıkarıp 4+4 mü yapayım?

Ekstra 8 pin bağlantı kablosu almam daha mı doğru olur bilemedim. Yoksa 6'lı pinlerin 2'sini çıkarıp 4+4 mü yapayım?
Pardon ben bir an 6 girişliyle karıştırdım. Evet bu durumda en iyi seçenek 4+4 ü bağlamak. Bu arada hangi kartı takacaksınız çünkü benim gördüğüm çoğu 2060 6 pinli

Pardon ben bir an 6 girişliyle karıştırdım. Evet bu durumda en iyi seçenek 4+4'ü bağlamak. Bu arada hangi kartı takacaksınız çünkü benim gördüğüm çoğu 2060 6 pinli.

Gigabyte GeForce RTX2060 alacağım. Siz link atar mısınız 6 pinli olanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…