Öncelikle ben öğrenciyim, bütçem kısıtlı bir şekilde her ay sistemi geliştirebilecek parçalara almaya çalışıyorum, paramın gücüne göre. Sorumun mantığını size anlatayım, şu anda RTX 2060 ekran kartım var ve 1 ay oldu kullanıyorum ve oyunlarda gerçekten beni çok tatmin eden performansı var örneğin; RDR 2'de Custom- yüksek ayarlarda 80-100 FPS arası rahatlıkla verebiliyor, Uncharted 4 ve kayıp miras serilerini bitirdim ve Ultra ayarlar+80 FPS veriyordu. Yani kısacası bence: Gayet her türlü oyunu yüksek+60 FPS verebilen(minimum) bir kart. Bu arada oynadığım oyun genelde PUBG Mobile bazen hikaye ama şimdi asıl sorum; daha 1 ay önce bütçe zorlayarak aldığım bu kartı 1 ay daha kullanıp ikinci elden RTX 3070 veya 3070 Ti gibi kartla değiştirmeyi düşünüyorum, Ryzen 5 5600 işlemcim var, bir yandan da şöyle düşünüyorum bu kartı yaza kadar kullanıp, sonrasında sağlam DDR 5 sisteme geçmeyi de düşünüyorum. Şu anda ortalama bir DDR4 sistemim var, adamakıllı para biriktip sistem toplarım. Bu sürede ise Ryzen 5 5600+RTX 2060+sıvı soğutuculu sistemimle devam edip, idare ederim. Sizce hangi seçenek daha mantıklı dostlar?