RTX 2060 ETS 2'de 80 dereceyi buluyor

OldGamerTR94

Hectopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
POLİS
Arkadaşlar ekran kartım RTX 2060 OC 6 GB. Euro Truck'ı açtığım da Full ayarlar da sıcaklık 80 derece ye kadar ulaşıyor. Bu normal mi acaba? Warzone'da bile 70 derece de oynarken böyle dandik bir Simulator'ün 80'i gördürmesi garip geldi. 16 Mart'ta aldım bilgisayarı bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam naptınız ya 80 derece biraz fazla. Değişik şeylerle uğraştınız mı? Mining vs.

Hocam naptınız ya 80 derece biraz fazla. Değişik şeylerle uğraştınız mı? Mining vs.
Hayır ben anlamam ki mining vs mesleğim polislik zaten. Zaman geçirmek amaçlı aldım ama böyle ısınması garip oldu. Birde çabuk ısınıp çabuk soğuyor oyunu kapatınca. Ben anlayamadım bu işi
  • Oyundan kaynaklı sıkıntı olabilir,
  • Kasanın önündeki camı çıkar,
  • Mümkünse V Sync aç.
oyun demo versiyonu sadece

Laptopta oynuyorum ETS 2'yi aynı ekran kartıyla o dereceleri gördüğüm oluyor. Normal geldi bana. Çok üst düzey bir optimizasyonu yok zaten oyunun. Birde sanırım 1.39 güncellemesinden itibaren kullanıcıların şikayetlerini görmüştüm kaynak kullanımı arttı diye.

1.40 güncellemesinden beri oyunda sıkıntılar var zaten bende sistemim yetmesine rağmen arada bir FPS drop yiyorum Online'de. Bu durum internetim ile de alakalı olabilir tabii bilemem.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ BU ŞEKİLDE

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    307,4 KB · Görüntüleme: 158
Isı bence normal değil. Multi girseniz belki anlarım ama single oyunda bu kadar olması bana göre iyi değil. Ekran kartının markası nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…