RTX 2060 fan ayarı nasıl olmalı?

MetalBond

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. ASUS Dual RTX 2060 ekran kartına sahibim. Henüz yoran oyunlarda deneme şansım olmadı (TT sağ olsun oyun indirmek işkence). Valorant'ta denedim en yüksek ayarlarda 3 saat civarı oynadım. ben sıcaklığa baktığımda genelde 45- 46 derece civarıydı. Oyundan çıkınca Afterburner'dan baktım maksimum 50 derece olmuş. Sorum şu; ben Afterburner'ın otomatik fan ayarını kullanıyorum ve 50 derece civarında %44 fan çalışıyor. Sıcaklık değerleri iyi ama sizce bu kadar hızlı çalışması fan ömrünü kısaltmaz mı? Yoksa bırak öyle kalsın serin çalışması daha mı iyi? Sizce özel fan kontrol profili oluşturayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan ayarlarıyla oynamana gerek yok. Otomatikte kalsın yeter.

Hocam %44 normal bir hız.
Ekran kartı sıcaklığa bağlı olarak zaten fan ayarını otomatik ayarlar. Siz hiç ellemeyin bence.

ASUS GPU TWEAK indir. Orda ortadaki Gaming modunu seç Başka hiç bişeye dokunma. (aynı kartı kullanıyorum)

ASUS GPU TWEAK indir. Orda ortadaki Gaming modunu seç Başka hiç bişeye dokunma. (aynı kartı kullanıyorum)
Onun arayüz tasarımı hoşuma gitmedi.
Ekran kartı sıcaklığa bağlı olarak zaten fan ayarını otomatik ayarlar. Siz hiç ellemeyin bence.

Hocam sıcaklık değerleri iyi değil mi? İkinci görüş her zaman iyidir.

Onun arayüz tasarımı hoşuma gitmedi.

Arayüze göre mi kullanıyosun sen herşeyi? Saçmasın. Dediğimi yap. Başka programlarda yüksek voltaj verirse o zaman görürüm seni .d Git kendi firmasının programını kullan. ASUS.

Arayüze göre mi kullanıyosun sen herşeyi? Saçmasın. Dediğimi yap. Başka programlarda yüksek voltaj verirse o zaman görürüm seni .d Git kendi firmasının programını kullan. ASUS.
Kendi görüşümdür.Arayüzü hoşuma gitmedi bunu anlamaman komik xd.Umrumda mı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…