RTX 2060 fanları dönmüyor

realsielx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PC Hocası'nın yeni çıkardığı Intel olan sistemi aldım fakat RTX 2060 ekran kartımın fanları dönmüyor. maksimum 44 derece gördüm acaba belli bir sıcaklık üstünde mi çalışmaya başlıyor yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor? Ayrıca MSI Afterburner programından fanların kontrolü için bakabilirsiniz diye sitelerde yorumlar gördüm çok bilmediğim için ellemek istemedim ama oradan ayar yaptığım zaman dönmeye başladı. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Evet ekran kartı belirli bir sıcaklığı geçtikten sonra dönmeye başlar kendi özelligi ellemenize gerek yok 44 50 derece gayet normal bir derece oyuna falan girdiginizde zaten fanların çalıştıgını anlayacaksınız.

Aynı ürünü kullanıyorum, belirli sıcaklık değerlerine kadar fanlar dönmez. İyi forumlar.

0 RPM teknolojisi olduğu için 50-55 dereceye kadar fanları çalışmaz kartın. Normal bir durum.
Aynı ürünü kullanıyorum, belirli sıcaklık değerlerine kadar fanlar dönmez. İyi forumlar.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…