Çözüldü RTX 2060 fanları normal devrinden daha düşük devirde çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FrozeNNII

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşimin kullandığı sistemde Gigabyte Windforce RTX 2060 ekran kartı var normalde fanları yüzde yüze çekince 2500 devirde dönüyordu. Ancak bir süredir yüzde yüzde en fazla 1600 RPM görüyor ve hemen 1500 devire sabitleniyor sanki yazılım müdahale eder miş gibi. PC'de birçok ayara baktım bilgisayara müdahalede bulunabileceğini düşündüğüm yazılımları sildim ancak durum düzelmedi. Fikri veya bilgisi olan var yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum MSI Afterburner ile neyi nasıl ayarlamam gerekiyor zaten NVIDIA arayüzü ile fan hızını ayarlayabiliyorum Afterburner'da ne fark var anlayamadım.

Sorun normalde Max devirde 2500 RPM'e çıkan fanlar artık Max devirde 1500 RPM dönüyor.

Yazılımsal bir sorunmuş format atınca düzeldi.
Dostum MSI Afterburner ile neyi nasıl ayarlamam gerekiyor zaten NVIDIA arayüzü ile fan hızını ayarlayabiliyorum Afterburner'da ne fark var anlayamadım.

Sorun normalde Max devirde 2500 RPM'e çıkan fanlar artık Max devirde 1500 RPM dönüyor.

Yazılımsal bir sorunmuş format atınca düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…