RTX 2060 fiyatı düşer mi?

3050 Ti'nin fiyatı hakkında tahmini olarak ne düşünüyorsunuz hocam?

TL üzerinden konuşmaya gerek yok yarına ne olacağı bilinmediğinden NVIDIA buna $250 etiket vurur o zamanki global stok durumuna göre TR piyasasında $350 ila $550 arasında satılır diyorum.

Hocam 3050Ti laptop ekran kartı şu anda 14-15K civarı satılıyor laptoplar. Bence 17-18K'ya rahat çıkacaktır.

Laptop ekranı, işlemcisi, klavyesi vb. komple bir donanım, tek ekran kartıyla bunun alakası yok. 17-18K versen bugün 3060 Ti alıyorsun.

Laptop ekranı, işlemcisi, klavyesi vb. komple bir donanım, tek ekran kartıyla bunun alakası yok. 17-18K versen bugün 3060 Ti alıyorsun.
Hocam ben laptopun şuan ki fiyatını söyledim ve çıkabileceği fiyatı. Arkadaş 3050 Ti'yı normal ekran kartı gibi sormuş da.

TL üzerinden konuşmaya gerek yok yarına ne olacağı bilinmediğinden NVIDIA buna $250 etiket vurur o zamanki global stok durumuna göre TR piyasasında $350 ila $550 arasında satılır diyorum.

Eğer 400 dolar falan olursa iyi olabilir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…