RTX 2060 Gigabyte vs Zotac

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul
3000 TL bütçem var 200-300 TL arttırabilirim frekans olarak en önde olan Gigabyte'nin modeli ancak benim için 0DB teknolojisi önemli kafamı şişirmesin istiyorum, boştayken fanları çalışmasın buna uygun öneri yapabilir misiniz? 20-25 gün sonra alacağım.

Gigabyte'ın bu modeli sorunlu diye biliyorum. Ben olsam Zotac alırdım.

Zotac’ın fanları boşta çalışıyor diye biliyorum. Ona göre düşünüp kararını vermelisin.

Hocam 85 derecelere çıktığı söyleniyor Gigabyte sürümü, acaba Zotac başımı şişirir mi ondan korkuyorum.

6 VRM+2 Memory Controller'e ve 3 adet 6MM'lik ısı borusuna sahip. Bunun dengi olan Zotac Twin Fan modeli yükte 68 derece görmüş, bu Zotac Gaming modelide aşağı yukarı aynı ısıyı görecektir. Ses konusunda ise Gigabyte gibi cayır cayır yanacağına sesli çalışsın daha iyi. Ayrıca Zotac'ın kendi programı olan Firestorm ile fan ayarı yapabilirsiniz.

Hocam benim attığım ve almayı düşündüğüm model Gaming modeli bir farkı var mı Twin fan ile?
ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1785Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP RGB EKRAN KARTI: Amazon.com.tr konu kapatılabilir bu ürünü almaya karar verdim .

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…