RTX 2060 görev yöneticisinde görünmüyor

Weede

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 6 GB

16 GB RAM DDR4 3200MHZ

AMD R5 3500X

480 GB SSD 1TB HDD
Merhaba, oyuna girdiğimde sol üstte NVIDIA'nın sağladığı FPS göstergesi yok. Görev yöneticisinde ekran kartı yok. Ne yapmalıyım, sıfırlayayim mi bilgisayarı kökünden? Geçen açtığım forumda driverı yeniden yükle dedim, ondan sonra böyle oldu ama sorun kablodaymış. Tak çıkar yaptım oldu fakat ekran kartım algılanmıyor sanırım, aygıt yöneticisi ve performansta görünüyor ama.

Düzeltme: FPS göstergesini kapamışım fakat görev yöneticisinde ekran kartım hala görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, oyuna girdiğimde sol üstte NVIDIA'nın sağladığı FPS göstergesi yok. Görev yöneticisinde ekran kartı yok. Ne yapmalıyım, sıfırlayayim mi bilgisayarı kökünden? Geçen açtığım forumda driverı yeniden yükle dedim, ondan sonra böyle oldu ama sorun kablodaymış. Tak çıkar yaptım oldu fakat ekran kartım algılanmıyor sanırım, aygıt yöneticisi ve performansta görünüyor ama.

Düzeltme: FPS göstergesini kapamışım fakat görev yöneticisinde ekran kartım hala görünmüyor.

1631457947225.png
NVIDIA gözükmüyor diye biliyorum Ama şunu deneyebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı