RTX 2060 GTA 5 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Pentagon

Hectopat
RAM
Crucial 8gb
SSD veya HDD modeli
Hıkvısıon 240gb 500gb segate hdd
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
h310m-h
İşlemci
i3 9100f
Sistemimin GTA 5 performansına baktığımda ful ayarlarda 80 FPS'ten düşmüyor ve drop girmiyordu. YouTube'dan baktığıma göre fakat ben oynarken aynı şeyler olmuyor. Sistem RTX 2060 ve i3-9100F ekran kartımı kullanmıyor oyun %5-8 ekran kartı kullanımı, %100 CPU kullanımı oluyor. Bunun sebebi nedir oyun grafiklerini fullediğimde drop girmeye başlıyor ve ekran kartı yine az kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimin GTA 5 performansına baktığımda ful ayarlarda 80 FPS'ten düşmüyor ve drop girmiyordu. YouTube'dan baktığıma göre fakat ben oynarken aynı şeyler olmuyor. Sistem RTX 2060 ve i3-9100F ekran kartımı kullanmıyor oyun %5-8 ekran kartı kullanımı, %100 CPU kullanımı oluyor. Bunun sebebi nedir oyun grafiklerini fullediğimde drop girmeye başlıyor ve ekran kartı yine az kullanılıyor.

DDU ile driver silip tekrar yükler misin %5 ekran kartı kullanımı çok acayip.

Kanka işlemci yetmiyor, darboğaz normal. Yeni bir işlemci al.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı