mustyyavuzdemir Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Artvin 8 Ekim 2020 #1 NVIDIA RTX 2060 ekran kartına Hackintosh desteği ne zaman gelir? macOS işletim sistemine ihtiyacım var Logic Pro X için, buna göre driver gelmeyecekse ekran kartımı satmayı düşünüyorum ya da bu şekilde nasıl kurulum yapabilirim?
NVIDIA RTX 2060 ekran kartına Hackintosh desteği ne zaman gelir? macOS işletim sistemine ihtiyacım var Logic Pro X için, buna göre driver gelmeyecekse ekran kartımı satmayı düşünüyorum ya da bu şekilde nasıl kurulum yapabilirim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Ekim 2020 #2 RTX GPU'ya sahip bir Mac cihaz olmadığı için RTX driverları macOS içerisine büyük ihtimal hiçbir zaman eklenmeyecek. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
RTX GPU'ya sahip bir Mac cihaz olmadığı için RTX driverları macOS içerisine büyük ihtimal hiçbir zaman eklenmeyecek.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.247 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Ekim 2020 #3 Kurulum yapabilirsiniz ancak donanım hızlandırma gibi şeyleri kullanamaz ve GPU'dan tam verim alamazsınız. Ne zaman geleceği belli değil çünkü NVIDIA ile Apple bu konuda biraz birbirini çekemeyen firmalar. RTX GPU içeren bir Mac Pro ya da mobili de olsa kullanan Macbook olsa idi olabilirdi. Ama bu tarz ürünler şu an iki taraf için de gözükmüyor.
Kurulum yapabilirsiniz ancak donanım hızlandırma gibi şeyleri kullanamaz ve GPU'dan tam verim alamazsınız. Ne zaman geleceği belli değil çünkü NVIDIA ile Apple bu konuda biraz birbirini çekemeyen firmalar. RTX GPU içeren bir Mac Pro ya da mobili de olsa kullanan Macbook olsa idi olabilirdi. Ama bu tarz ürünler şu an iki taraf için de gözükmüyor.
mustyyavuzdemir Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Artvin 8 Ekim 2020 #4 Logic Pro X stüdyo kayıt programını kullanacağım. İşimi görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.009 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Ekim 2020 #5 Yüksek ihtimalle görmez.