Merhaba 1 sene önce İtopya'dan aldığım hazır sistemde FPS sorunu yaşıyorum Fortnite en düşük ayarlarda 70 GTA 5 yüksek ayarlarda 250 FPS olması gerekirken 40-50 FPS alıyorum bir sorun olmalı.
Merhaba 1 sene önce İtopya'dan aldığım hazır sistemde FPS sorunu yaşıyorum Fortnite en düşük ayarlarda 70 GTA 5 yüksek ayarlarda 250 FPS olması gerekirken 40-50 FPS alıyorum bir sorun olmalı.
Bir sıkıntı var tapi bende r5 3600 var gtx 1650 super yani senin bilgisayarın daha güçlü ve benim bilgisayarım GTA 1080p ultra her şey 80 la 120 fps Fortnite ultra 60 fps
Eğer işlemcinde dahili grafik birimi varsa oyunlarda ekran kartını kullanmak yerine dahili GPU'yu kullanabiliyor NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsin.
Eğer işlemcinde dahili grafik birimi varsa oyunlarda ekran kartını kullanmak yerine dahili GPU'yu kullanabiliyor NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsin.
O dediğin laptoplarda olur anca kankam. Masaüstü bilgisayarlarda kabloyu hangi sokete takarsan oradan görüntü alırsın. Boşta kalan soket otomatik olarak devre dışı kalır. Kablo ekran kartına takılıyken dahili grafik biriminin çalışması mümkün değil. Zaten o işlemcide dahili grafik birimi yok.