RTX 2060 i7 12400F ile CS 150-160 FPS veriyor

ÇeriBey

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb dd4 2300mhz
Ekran kartı
2060
Anakart
gigabyte b450m s2h v2
İşlemci
i512400f
Geçenlerde sistemi topladım. i7 6700'den i5 12400F'e geçtim ama neredeyse hiç fark göremedim. Örneğin CS 150-160 FPS civarında dolaşıyor ama hissettirdiği FPS sanki 70-80. bendeki sistemin birebir aynısı internete cafede var o bile yüksek ayarlada 250 FPS veriyor. Bir çözümü yok mudur? Kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayarda belirli performans ayarlarını yap nvidia denetim masası, ekran kartı sürücüsünü güncelle yüksek performans güce al, grafik ayarlarında hızlandırılmış gpu aktifleştir cs2.exe yi yüksek performans yap nvidia app den sürücüyü yükledikten sonra ekran kartına maksimum performans verebilirsin büyük ihtmialle sistemin tam performans çalışmıyor ben 2060la biraz daha iyi bi işlemciyle 250-400 alıyorum 1280x960 çözünürlükte

Bilgisayarda belirli performans ayarlarını yap NVIDIA Denetim Masası, ekran kartı sürücüsünü güncelle yüksek performans güce al, grafik ayarlarında hızlandırılmış GPU aktifleştir cs2.exe yi yüksek performans yap NVIDIA App'den sürücüyü yükledikten sonra ekran kartına maksimum performans verebilirsin büyük ihtmialle sistemin tam performans çalışmıyor ben 2060la biraz daha iyi bir işlemciyle 250-400 alıyorum 1280x960 çözünürlükte.

Merhaba dediklerinin hepsini yaptım hatta o internet cafede onları yapmadan da test ettim ve bayağı bir fark vardı acaba sorun PSU'dan olabilir mi diye düşünmeye başladım belki az güç veriyordur eski çünkü. Örneğin atölye haritası açıyorum botları atıyorum 500 FPS alıyorum ama %1 FPS kısmı 80 100 120 bu civarlarda geziyor bilgisayara ReviOS'ta yükledim bilgisayar için en verimli olan ne varsa hepsini yaptım.

Merhaba dediklerinin hepsini yaptım hatta o internet cafede onları yapmadan da test ettim ve bayağı bir fark vardı acaba sorun PSU'dan olabilir mi diye düşünmeye başladım belki az güç veriyordur eski çünkü. Örneğin atölye haritası açıyorum botları atıyorum 500 FPS alıyorum ama %1 FPS kısmı 80 100 120 bu civarlarda geziyor bilgisayara ReviOS'ta yükledim bilgisayar için en verimli olan ne varsa hepsini yaptım.
windows 10 kullanıyorsan güncelleştirmeleri kaldır kısmında faceit için windows 10 upgrade güncellemesi hariç hepsini kaldırmıştım ve fpsim yaklaşık 1.5 kat artmıştı, onun dışında windowsdan gereksiz ram kullanan yazılımları kaldırabilirsin

Windows 10 kullanıyorsan güncelleştirmeleri kaldır kısmında FACEIT için Windows 10 upgrade güncellemesi hariç hepsini kaldırmıştım ve FPS'im yaklaşık 1.5 kat artmıştı, onun dışında Windows'tan gereksiz RAM kullanan yazılımları kaldırabilirsin.

Kaldırdım hepsini fakat anlamlı bir fark oluşmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı