Merhaba Gigabyte RTX 2060 12 GB aldım 450W PSU var bu ekran kartı için yeterli olur mu? PC özellikleri ve PSU özelliklerinin görselini yükledim. 8 GB RAM ek yapılmıştır.
Merhaba Gigabyte RTX 2060 12 GB aldım 450W PSU var bu ekran kartı için yeterli olur mu? PC özellikleri ve PSU özelliklerinin görselini yükledim. 8 GB RAM ek yapılmıştır.
Yeterli ama 500 olsa daha iyi olur. %1-%2 oranda işlemci darboğazı olabilir bazı oyunlarda. Ama sıkıntı edilecek bir durum değil. Ama 80+ bronze olması ile kesinlikle yeterli olacaktır. Zaten 12V kanalından 360 çekiyor.
herhangi bir kapanma donma vs. olmayacaksa değiştirmeme gerek yok o zaman ve psu da bronze ibaresini bulamadım acaba bana bronze olmayan mı gönderilmiş.
herhangi bir kapanma donma vs. olmayacaksa değiştirmeme gerek yok o zaman ve psu da bronze ibaresini bulamadım acaba bana bronze olmayan mı gönderilmiş.
Yeterli ama 500 olsa daha iyi olur. %1-%2 oranda işlemci darboğazı olabilir bazı oyunlarda. Ama sıkıntı edilecek bir durum değil. Ama 80+ Bronze olması ile kesinlikle yeterli olacaktır. Zaten 12V kanalından 360 çekiyor.