RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Aralık 2022 #11 erme dedi: %1, 2 gibi değerler darboğaz olmuyor. Ayrıca 80+ sertifikasının yeterlilik ile ilgisini anlayamadım? Genişletmek için tıkla... 80+ ile bildiğim kadarıyla daha fazla enerji harcıyor.
erme dedi: %1, 2 gibi değerler darboğaz olmuyor. Ayrıca 80+ sertifikasının yeterlilik ile ilgisini anlayamadım? Genişletmek için tıkla... 80+ ile bildiğim kadarıyla daha fazla enerji harcıyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #12 RufatM dedi: 80+ ile bildiğim kadarıyla daha fazla enerji harcıyor. Genişletmek için tıkla... Prizden çektiği güç ile ilgili o. Sisteme verebileceği güç ile, yetip yetmeyeceği ile tamamen alakasız.
RufatM dedi: 80+ ile bildiğim kadarıyla daha fazla enerji harcıyor. Genişletmek için tıkla... Prizden çektiği güç ile ilgili o. Sisteme verebileceği güç ile, yetip yetmeyeceği ile tamamen alakasız.
yusufy17 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 46 17 Aralık 2022 #13 erme dedi: Prizden çektiği güç ile ilgili o. Sisteme verebileceği güç ile, yetip yetmeyeceği ile tamamen alakasız. Genişletmek için tıkla... Yani psu yeterlimidir?
erme dedi: Prizden çektiği güç ile ilgili o. Sisteme verebileceği güç ile, yetip yetmeyeceği ile tamamen alakasız. Genişletmek için tıkla... Yani psu yeterlimidir?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #14 yusufy17 dedi: Yani PSU yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Yeter yetmesine de iyi bir ürün değil. Mümkün olduğunda değiştirilmeli.
yusufy17 dedi: Yani PSU yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Yeter yetmesine de iyi bir ürün değil. Mümkün olduğunda değiştirilmeli.
yusufy17 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 46 17 Aralık 2022 #15 erme dedi: Yeter yetmesine de iyi bir ürün değil. Mümkün olduğunda değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Şimdiki psu ile deneme yapayım olmazsa değiştiririm 650w +80 bronze alırım erme dedi: Yeter yetmesine de iyi bir ürün değil. Mümkün olduğunda değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Şimdi taktım ekran kartını funmark ile test yaptım. Sonucu görsel olarak yükledim normal mi test sonucu sıkıntı var mı? Dosya Ekleri 20221217_184344.jpg 251,3 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleme: 17 Aralık 2022
erme dedi: Yeter yetmesine de iyi bir ürün değil. Mümkün olduğunda değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Şimdiki psu ile deneme yapayım olmazsa değiştiririm 650w +80 bronze alırım erme dedi: Yeter yetmesine de iyi bir ürün değil. Mümkün olduğunda değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Şimdi taktım ekran kartını funmark ile test yaptım. Sonucu görsel olarak yükledim normal mi test sonucu sıkıntı var mı?
W world Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 750 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #16 PSU kaliteli kardeşim yenisine gerek yok şu marka seviciler hiç PSU'nun içindeki bileşenleri açıp inceledi mi acaba? Gayet yeterli.
PSU kaliteli kardeşim yenisine gerek yok şu marka seviciler hiç PSU'nun içindeki bileşenleri açıp inceledi mi acaba? Gayet yeterli.
arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #17 yusufy17 dedi: Şimdiki psu ile deneme yapayım olmazsa değiştiririm 650w +80 bronze alırım Şimdi taktım ekran kartını funmark ile test yaptım. Sonucu görsel olarak yükledim normal mi test sonucu sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız değiştirmeye gerek kaldı mi?
yusufy17 dedi: Şimdiki psu ile deneme yapayım olmazsa değiştiririm 650w +80 bronze alırım Şimdi taktım ekran kartını funmark ile test yaptım. Sonucu görsel olarak yükledim normal mi test sonucu sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız değiştirmeye gerek kaldı mi?
yusufy17 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 46 14 Haziran 2023 #18 arif4lean dedi: Hocam naptınız değiştirmeye gerek kaldı mi? Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim herhangi bir sıkıntı olmadı.
arif4lean dedi: Hocam naptınız değiştirmeye gerek kaldı mi? Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim herhangi bir sıkıntı olmadı.
arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #19 yusufy17 dedi: Değiştirmedim herhangi bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam.
yusufy17 dedi: Değiştirmedim herhangi bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam.