RTX 2060 için işlemci ve anakart tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba,
Arkadaşlar takıldığım birkaç konu var, yardımcı olursanız sevinirim.
Birinci sorum: Ankartım MSI Z170A Gaming M3 işlemcim i5 6600k RTX 2060 besler mi ya da 1660 Ti mi almalıyım?
İkinci sorum: Bu anakartıma i5 9600k takabilir miyim ya da hangi model anakart almalıyım?
Baktığım iki model var işlemci ve anakart aşağıda linkledim bakarsanız sevinirim. Kullanım amacı ağırlıklı oyun yayın daha az. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum.
İşlemci
Anakart

işlemcinin beslemesi olabilir fakat 9600k takmanı tavsiye etmem.Uzun bir araştırma yapmalısın.İşlemcin beslese bile zorlanacaktır.

Diğer yazdıklarını bilmem ama 2060 alıcağın yerde 1660 Ti alman daha yararlı olur bende 1080 alıcaktım sonra bu işlerle uğraşan bir abinin önerisi ile 1660 Ti aldım gerçekten harkulade hem paranın bir miktarı cebinde kalmış olur İşlemci ve Anakart'da daha ileri gidersin.

i5-6600K, GTX 1660 Ti için yeterli. RTX 2060 ile darboğaz yapar. Anakart ve işlemci değiştirmeyle uğraşmanıza gerek yok. Anakartınız ve işlemciniz OC destekliyor, işlemciye OC yaparsanız daha iyi olur.

O zaman ankartı ve işlemciyi değiştirmeme gerek kalmaz 1660 ti almam yeterli olur sanırım.
i5-6600K, GTX 1660 Ti için yeterli. RTX 2060 ile darboğaz yapar. Anakart ve işlemci değiştirmeyle uğraşmanıza gerek yok. Anakartınız ve işlemciniz OC destekliyor, işlemciye OC yaparsanız daha iyi olur.
Anladım 1660 ti bakarım oc bilmiyorum ama netten bakarım nasıl yapıldığına illaki yapan vardır.
Hangi markanın aldın dostum birsürü birşey var ventus zotac inno3d gibi kafalar karışık.
9600K'yı o anakarta takamazsın. Pinler uymaz. Ayrıca 1660Tİ işlemcin için daha iyi olur.
Tamam dostum bunu söylediğin iyi oldu ben işlemciyi destekler sanıyordum i5 olduğu için o zaman komple değişim yapmam gerekecek bu durumda.
Bir şey daha sorayım dar boğaz olurmu ekran kartı bu sistemle?
Samsung 860 Evo 500GB SSD, EVGA GTX 970, i5 6600K, MSI Z170A Gaming M3, Corsair Vengeance 2x8 GB 2400 MHz, PSU High Power 80 bronze 750W.

Son düzenleme:
Dar boğaz söz konusu bile olmaz. i5 6600K gayet güçlü bir işlemci 1660 ti rahatlıkla besleyecektir

Tamam dostum teşekkürler son birşey daha bu markalar da ventus armor gibi ibareler var hangi marka alınmalı uygun fiyatlı inno3d var ama senin tavsiyen nedir?
Vatan Bilgisayar da birde Gaming X modeli var. 200 TL masrafla daha iyi fps sonuçları alabileceğine inanıyorum. Armor ve Ventus arasında ise tasarım dışında hiç fark yok diyebilirim

Vatan Bilgisayar da birde Gaming X modeli var. 200 TL masrafla daha iyi fps sonuçları alabileceğine inanıyorum. Armor ve Ventus arasında ise tasarım dışında hiç fark yok diyebilirim
Tamam dostum ilginden dolayı teşekkür ederim.
Merakımdan soruyorum amd ekran kartları nasıl bu rx ler ve vegalar var bunların performansı nasıl?
İndirim kodu var 50 Tl. 2.400 Tl ye geliyor fiyat iyimi beklememi tavsiye eder misin daha düşermi sence yada ikinci elmi bakayım? Ekran kartı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…