RTX 2060 için monitör önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar 2-3 saat önce konu açmıştım fakat tekrardan açmak istedim. Kasayı az önce aldım ve denemek için kuzenimin ASUS monitörüne bağlamak istedik, fakat resimde de görüldüğü gibi ben de 1 tane çıkış varken onun kasada 4 tane falan çıkış vardı. Monitörün kablosunu takmak istedim ama ona uygun bir giriş bulamadım. Ben çok cahilim bu konularda o yüzden konu açma ihtiyacı duydum. Bir de kasa içinde boşta kablo vardı, onun da resmini koydum. O tam olarak ne işe yarıyor, boşta kalması normal mi?

Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 2060.
Anakart: ASUS Prime B450M-KII
Kasa: Vento.

Arkadaşlar 2-3 saat önce konu açmıştım fakat tekrardan açmak istedim. Kasayı az önce aldım ve denemek için kuzenimin ASUS monitörüne bağlamak istedik, fakat resimde de görüldüğü gibi ben de 1 tane çıkış varken onun kasada 4 tane falan çıkış vardı. Monitörün kablosunu takmak istedim ama ona uygun bir giriş bulamadım. Ben çok cahilim bu konularda o yüzden konu açma ihtiyacı duydum. Bir de kasa içinde boşta kablo vardı, onun da resmini koydum. O tam olarak ne işe yarıyor, boşta kalması normal mi?

Fotoğraflar nerede?

Fotograflar nerde?

Fotoğraflar nerede?
Fotograflar nerde?
kasa iç resim.jpeg

kasa resim.jpeg

PSU'dan Total'de 8+8 olmak üzere ekran kartı için pin çıkar 8'i lazımmış sana kalanı boşta olması normal.

Orada bazı ekran kartı çıkışlarında koruyucu var 4 çıkış da var sende işte :D

Monitör için bütçe nedir?

Maksimum 3.500 falan gibi olsa iyi olur ama o fiyata düzgün markalar yok genelde. Gamepower, Game Booster tarzı markaların monitörleri falan vardı sanırım benim bütçe civarlarında. ViewSonic'in 165 Hz monitörü var 3600 TL civarında ama VA panel olduğu için önermedi bir arkadaş, emin olamadım.

PSU'dan Total'de 8+8 olmak üzere ekran kartı için pin çıkar 8'i lazımmış sana kalanı boşta olması normal.

Orada bazı ekran kartı çıkışlarında koruyucu var 4 çıkış da var sende işte :D

Monitör için bütçe nedir?

Hocam o kapakları görememek benim kafasızlıktan valla. Yani diyorum onda 4 tane var bende niye 1 tane, arkadaşa resmini atınca o söyledi. İlk defa masaüstü bilgisayar aldım, o yüzden biraz boşluğuma geldi göremedim kapakları 😀😀

Son düzenleme:
Maksimum 3.500 falan gibi olsa iyi olur ama o fiyata düzgün markalar yok genelde. Gamepower, Game booster tarzı markaların monitörleri falan vardı sanırım benim bütçe civarlarında. ViewSonic'in 165 Hz monitörü var 3600 TL civarında ama VA panel olduğu için önermedi bir arkadaş, emin olamadım.

Hocam o kapakları görememek benim kafasızlıktan vallahi. Yani diyorum onda 4 tane var bende niye 1 tane, arkadaşa resmini atınca o söyledi. İlk defa masaüstü bilgisayar aldım, o yüzden biraz boşluğuma geldi göremedim kapakları 😀😀

300 koy bunu al IPS panel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı