Yuxi
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 2060-6G, Ryzen 5 5600, 16GB 3444mhz
Marka gömmeye gelmedim ama çevremde çok fazla sadece sürücüleri için bile NVIDIA alırım diyen insanlara rastlıyordum. Ben normalde gülüp geçerim RX 580'imi güncellemeye karar verdiğimde bir RTX 2060 almıştım. Bu ay içerisinde çıkan bütün sürücülerle problem yaşıyorum. Benim mi şansızlığıma geldi hiç emin değilim. Sormak istediğim iki şey var, biri bu konuyu açmamdaki ana sebep biri de kartla ilgili.
Birinci sorum şudur ki hangi sürücüyü indirmem lazım? Biraz eski driver indirmem lazım ama GTA 5 Enhanced desteklemesi gerekiyor. Önerebilir misiniz? İkinci sorum ise dediğim gibi NVIDIA geçtiğim için çok pişmanım, bu kartı ikinci elden satsam daha ucuza veya az bir farka RX 5700XT falan bulabilir miyim?
Birinci sorum şudur ki hangi sürücüyü indirmem lazım? Biraz eski driver indirmem lazım ama GTA 5 Enhanced desteklemesi gerekiyor. Önerebilir misiniz? İkinci sorum ise dediğim gibi NVIDIA geçtiğim için çok pişmanım, bu kartı ikinci elden satsam daha ucuza veya az bir farka RX 5700XT falan bulabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: