RTX 2060 için tutacak önerisi

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
ASUS RTX 2060 3 fanlı modeli var. Resimdeki gibi sarktı bir tutacak önermenizi istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220106_165911.jpg
    254 KB · Görüntüleme: 112
Bence gerek yok ama illa koyacaksın bir şey bir tutacak alacağına çubuk koy oraya işte. İlla şekilli şukullu mu olması lazım.

Alacağım zaten takmadan bir de ekran kartını ısındırmaz değil mi veya nasıl takacağım bunu videosu falan var mı?

İsındırmaz merak etmekran kartı hafif yukarı kaktır. O üstteki çubuğu altına yerleştir yüksekliği ayarla ve muhtemelen bir vida vardır sıkarak sabit durmasını sağla yeterli.

Tozunu da alsan güzel olur.

Böyle bir şey işini görür.

Veyahut takmadan önce kartı nasıl düzlerim düzlemem lazım mı?

Hangi vida dostum bir de kartı düzeltmem lazımmı nasıl düzeltirim?

Veyahut takmadan önce kartı nasıl düzlerim düzlemem lazım mı?

Hangi vida dostum bir de kartı düzeltmem lazımmı nasıl düzeltirim?

Accuk yukarı doğru kaktır sonra sabitlemedi için bir şey vardır bu ya vidadır ya da kelepçe gibi bir şey onu sıkıştırarak aşağı gitmesini önlüyor.

Accuk yukarı doğru kaktır sonra sabitlemedi için bir şey vardır bu ya vidadır ya da kelepçe gibi bir şey onu sıkıştırarak aşağı gitmesini önlüyor.

Klipsli galiba bu tutacaklar ya senin önerin var mıdır?

Bir tane çubuk bul ekran kartı on altına koy yeterli. Dana değmeyecek şekilde oldun yeterli. Oraya oyuncak figürler koyanlar bile var.
Bana tutacak lazım ya garantiye alayım ama sığcakmı acaba ya tutacak çok mesafe yok kasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…