RTX 2060 ile Atomic Heart optimizasyonu sonuçları

Ar0x

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Bugün Atomic Heart'ın geliştirici sürümü kırıldı ve YouTube'da performans videoları yayınlandı. Videolara göre Ultra ayarlarda RTX 2060, Atomic Heart'ın geliştirici sürümünde iç mekanlarda yaklaşık 150-200 FPS, dış mekanlarda yaklaşık 80-120 FPS veriyor. Bazı kısımlarda takılmalar olsa da bunun geliştirici sürümü olduğunu unutmayalım. Atomic Heart iyi bir optimizasyona sahip gibi gözüküyor. Sizin düşünceleriniz nedir?

Ben şahsen optimizasyon açısından bir problem yaşanacağını düşünmüyorum çünkü sanıldığı kadar güncel bir oyun değil. 2017'den beri geliştiriliyor ve kullandığı grafik motoru da 2015 çıkışlı olan Unreal Engine 4. Yani yeni nesil AAA bir oyun ama eski nesil bir grafik motorunu kullanıyor. Ben oynanış ve hikaye tarafında batıracağını düşünüyorum ayrıca ek olarak Steam versiyonunda Denuvo olacağı için performans farklarının olacağını da düşünüyorum.

İyi bir optimizasyona sahip olacağı az çok belli. Xbox Series S'de 1080p-60 FPS çalışacağı açıklanmıştı. Muhtemeldir ki PC tarafında 1070 ve üstü GPU'ya sahip olan kullanıcılar yüksek detaylarda sıkıntı yaşamadan deneyim edecektir oyunu.

Denuvo kopya koruma sistemi ve oyun geliştiricilerinin tembelliği nedeniyle PC platformunda iyi performans gösteren oyunlara hasret kaldık artık. Bir tane düzgün çıkış yapmış oyun hatırlamıyorum son yıllarda.

Game Pass aldım bekliyorum atomic heart bakalım bizim RX 5600XT neler yapacak.

İnternetteki testler kasım 2022'deki versiyonmuş bakalım son sürümde nasıl olacak şu an aşırı merak etmeye başladım umarım internette gördüğüm testler kadar iyi optimizasyonla gelirde bizde rahat rahat oynarız.

2022 sürümü olmadığı yönünde de yorumlar var. Muhtemelen daha eski de olabilir. Belki birkaç yıllık.

Olabilir tabii geliştiriceye gore RTX 2060 nihai sürümde eskitmek amaçlı daha düşük FPS alınabilir.

Umarım oyle olmaz diye umuyorum.

Satılan sürümde Denuvo olacağı için her şeyi beklemek lazım ama 100 FPS alırken sızan sürümde satın alacağın sürümde 50 FPS'ye kadarda düşeceğini sanmıyorum.

Bu arada oyun normalde 21 Şubat'ta erişime açılıyor ama Xbox Gamepass kullanıcıları için bölgeyi Yeni Zelanda seçtiğiniz taktirde yarın erişime açılmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…